Monday, August 15, 2011

Cepat atau Lambat? :)

Huhuu...salam..lama iza tak update entri baru.. hehee..
Bukan ape, bizi dengan study..tak sempat..tambah pulak berukband iza wat hal sejak 2 menjak nih....Tuh yang tak update entri tuh...

Di kesempatan nih iza nak ucapkan .....
"SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN!"


Cam mane puasa korang setakat nih? Jgn puasa yok yok yek...pagi2 da bukak periuk..huhu...puasa lah dgn ikhlasnya.. itu yang dituntut dalam Agama kita... Bagi yang da berpuasa di siang hari tuh kerjakan lah solat tarawih pada malamnya... Banyak fadhilat nya.. Menambahkan pahala korang... Tapi ingat jangan main mercun! Nanti tak dapat raya plak korang! skng tengok kes banyak da orang terkorban sana sini sebab men mercun! korang nak ke jadi macam tuh???? =.=



Oke...biarpun raya lambat lagi..iza nak ucapkan...

" Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin" .. 

Semuga raya kali tahun nih akan lebih bermakna dan di Rahmati Allah S.W.T.  Law selama iza berblog nih iza ada buat salah iza minta maaf ye.. terkasar bahasa, ada buat sesiapa terasa dengan entri iza.. Maaf dipinta.. Law sudi raya nanti datanglah rumah iza...hehee... n_n

Tataa sumer.... Puasa jangan tak puasa taw! siapa tak puasa tak leh raya! 
tak leh beli baju raya! dan tak dapat duit raya! hahahaa...


Salam Cinta Ramadhan
-Cik Ieyza Nano-


♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Tuesday, August 9, 2011

5# Wordless Wednesday



♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Wednesday, August 3, 2011

4# Wordless Wednesday


♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!