Saturday, July 30, 2011

Permata Yang Iza Cintai

Salam sumer.. Harini iza nak share favourite song iza..huhuu.. Lagu nih memang tersangat2 best.. Menitis airmata bila dengar lagu nih.. Terasa sedih sangat2...

Permata yang iza cari selama ini iza da jumpa.. Iza sangat2 bertuah memiliki permata iza tuh...Iza janji akan jaga permata hati iza nih sebaek mungkin..

♥.•*""*•.¸❤❤¸.•*"*•.¸❤ ❤¸.•*" "*•.¸❤❤¸.•*" "*•.¸❤ ❤¸.•*" "*•.¸❤


Permata yang Dicari - Dehearty

Hadirnya tanpa kusedari
Menggamit kasih cinta bersemi
Hadir cinta insan padaku ini
Anugerah kurniaan Ilahi

Lembut tutur bicaranya
Menarik hatiku untuk mendekatinya
Kesopanannya memikat di hati
Mendamaikan jiwaku yang resah ini

Ya Allah
Jika dia benar untukku
Dekatkanlah hatinya dengan hatiku
Jika dia bukan milikku
Damaikanlah hatiku
Dengan ketentuan-Mu

Dialah permata yang dicari
Selama ini baru kutemui
Tapi ku tak pasti rencana Ilahi
Apakah dia kan kumiliki
Tidak sekali dinodai nafsu
Akan kubatasi dengan syariat-Mu
Jika dirinya bukan untukku
Redha hatiku dengan ketentuan-Mu

Ya Allah
Engkaulah tempat kubergantung harapanku
Kuharap diriku sentiasa di bawah rahmat-Mu...




Permata yang iza cintai ::

♥ Keluargaku ♥
♥Muhammad Rahman Bin Muhammad Azahar ♥





♥.•*""*•.¸❤❤¸.•*"*•.¸❤ ❤¸.•*" "*•.¸❤❤¸.•*" "*•.¸❤ ❤¸.•*" "*•.¸❤


♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Sunday, July 24, 2011

Tempahan?? =.=

Selamat pagi...pagi yang cerah dengan suasana yang mendamaikan... Iza ada satu story nih..huhuu...

Tadi masa iza bukak blog je iza tgok ada request daripada CIK IERAH ... dia request nak iza buatkan header cam iza.. adeiii... iza bukan ape, tak la reti sangat nak wat kan orang..takot nanti tak berkenan iza pulak yang risau.. yelah tak dapat penuhi permintaan mereka2 yang berharap sangat iza wat kan header cantik2 untuk mereka... Act kan, law Cik Ierah nak tempah header lawa2 kan, Cik Ierah leh tempah kat mereka2 yang berpengalaman dalam hal tempah menempah header nih.. contohnye kan :


dan banyak lagi...!!

Iza mana lah pandai nak wat header cantik2 nih.. header diatas mmg header yang iza wat sendiri tapi iza tak bersedia lagi nak amek tempahan.. sebab iza bukannye expert g..then takot tak cukup masa nak wat.. Sebab iza bz cikit dengan study iza skang.. 

Pada Cik ieyra, iza mintak maaf ye.. Law nak iza wat kan jugak,, hehee boleh tapi mgkin lambat sikit sebab iza akan buat bila mase iza free.. n dun wury..iza akan wat secantik dan secepat mungkin.. Law betol2 nak iza yang buatkan.. bagitahu iza oke... Cik ieyra boleh add fb iza dan kita discuss melalui fb je k... :)

Arigato Gonzaimass!! Teruskan menyokong Iza dalan berblog ye!! thanksss sumerrr.... n_n




♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Saturday, July 23, 2011

_Berdiri Seorang Perindu_

Selamat petang sumerr!! hari ini iza nak share lagu febret iza ngn korang sumer... jom...kita karOk bersama2 ye..ngeh3...




Ibnor Riza

Berdirinya Seorang Perindu

Sikap mu meremukkan hati
Sengaja kau kenang lagi
Kisah menyentuh hati gelisah diri ini
Adakah ku diuji

Kasih ku yang terlalu dalam
Usahlah dipersendakan
Sabar dan kejujuran jadi akar cinta
Agar kita bahagia

Berdiri aku di sini bukan untuk seketika
Berdiri aku sebagai perindu
Meski pun jiwa ku sedih
Terasa bagai dihiris
Namun ku tersenyum selalu
Ku sentiasa beri kesempatan
Semoga ada ruang kemesraan

Kita yang punya perasaan
Terkadang rasa terkilan
Janganlah dikeruhkan kasih yang sedang tenang
Kerana ku merindu..

Mesti korang pernah dengar kan?? lagu nih sedey giler... huhuu... kira salah satu lagu febret yang iza akan dengar bila on komputer n tengah boring2...best kan? ce korang dengar....




Jom...kita layan lagu nih... Tengok video nih ye... best sangat2 lagu nih... :)



Selamat Mendengar dan Menghayati lagu nih! lalalaaa~~ tataaa sumerrr.... 




♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Saturday, July 16, 2011

Aku dan Dia...Cinta dan Kami...

haloo...haloo.. iza epy sangat2 sebab iza baru balik daripada jumpe Chenta hati iza..huhuu... beshhh jumpe diee... Rindu meyh kat die..heee...

Act kiteorang tak rancang pon..last minute plan. Alhamdulillah jadi.. dapat jugak iza jumpa die..hehee...

kiteorang p tengok citer Harry Potter and the Deathly part 2! citer tuh memang superb giler!! besttt!! Akhirnya harry kawen n ada anak! huhuu.. korang da tengok dah? law lom p lew tengok.. Rugi law korang tak tengok..ehehee...

Then kami p tengok citer Flat 3A...citer nih pon best jugak! plot citer nih sangat2 menarik.. tersusun... Tak macam citer Dilarang Masuk! sumpah memang iza tak faham jalan citer die..tah ape2..hahaa..rugi rm20 kami p tengok wayang...hahahaa...tak tengok pon takpe.. (:

oke...pastu kami p jalan2... beli barang...makan-makan... Rindu sangat kat die! sayang die sangat2...

Nih pic kami mase p jalan2...comel kan kan kan?? hehee...








Comel kan kami?? hehee...sila vote untuk kami ye.. hehee... ^.^

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Thursday, July 14, 2011

1# Spontaneous Day


Ape pendapat korang?? ngeh3
♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Wednesday, July 13, 2011

3# Wordless day


korang nak tak sofa rumah korang macam nih? hahahaa...

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Tuesday, July 12, 2011

Dalam Gerimis

jOm...kita balik ke zaman 80-an nih..huhuu... sebab ape? Hari nih iza nak share satu lagu febret iza... Kira sedih jugak lah lagu nih... Lagu nih mengenai lagu orang putus cinta.. Means putus tanpa sebab yang pasti.. Tak tahu pihak mana yang betul dan yang mana salah.. Lagu nih takde kena mengena pon dengan iza.. Cuma suka nak sharing lagu febret iza dengan korang sumer.. Mana tahu lagu yang kita suka sama ye tak?? hehee... (:



Lets check it out! lalalaa~~


Dalam Gerimis - VISA

Rindu... semakin berakar umbi
Yang kurasai
Saat kau pergi

Hujan... bagai mengundang nestapa
Titis airnya
Bersama deru tangisanmu...

Buat kali pertama
Ku melihat (oh) airmatanya
Sejakku kenali dia
Sepinya kurasa
Disaat berduka
Inikah noktahnya
Pertemuan kita

Andai
Begitu suratan takdir
Usah lagi kita mungkir
Bersyukur pada rahmatNya

Kasih
Berpegang pada hakikat
Waktu yang bakal menjawab
Siapa yang benar

Pasti... aku kan tetap menanti
Ku dibayangi
Seribu mimpi

Hujan... menghilang dengan langkahnya
Ku merindui
Dalam gerimis
Yang menghiris...


Download :   Dalam Gerimis-VISA

Sedih kan? hahaaa...selamat mendengar...  Nih lagu pilihan iza tuk minggu nih! 

paipai....

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

How To DownLoad Movie!!


Tutorial How To Download Movies!!

Click on The Movie Title
Click Download Button
In a Second The Tiny Paste will Appear.
Choose Your Favourite Websharing
Example: Mediafire\ Hotfile
Copy And Paste The Link On The New Tab or Window.


Fileserve
Copy And Paste Fileserve Link in New Tab or Window
Look Down and Click Slower Download
Insert The Captcha, Submit.
Wait For The Countdown Until Finish.
Slower Download Button Will Appear.
Click Slower Download
Lastly Save File.


Enterupload
Copy And Paste Enterupload Link In New Tab or Window
Click Regular Download
Wait For The Countdown
Click Generate Download Link
Click Download Now
Lastly Save File.


Megaupload
Copy And Paste Megaupload Link in New Tab Or Window
Wait For The Countdown
Click Regular Download
Lastly Save Files


Duckload
Copy And Paste Duckload Link In New Tab Or Window
Look At The Bottom And Click Free Download
Wait For The Countdown
Click Free Download
Wait For The Countdown
Click Free!!
Lastly Save File.


Mediafire
Copy And Paste Mediafire Link In New Tab or Window
Skip Add If The Advertisement
Wait For a Second~ Processing Download Request.
Click Here To Start Download From Mediafire.
Lastly Save File.


Hotfile
Copy And Paste Hotfile Link in New Tab Or Window
Click Regular Download
Wait For the Countdown
Insert The Captcha. Submit.
Click Download File.
Click Here To Download
Lastly Save Files.


Filesonic
Copy And paste Filesonic Link in New Tab Or Window
Look At The Bottom And Click Slower Download
Wait For The Countdown
Insert The Captcha. Submit.
Click Start Download Now.
Lastly Save File.


Wupload
Copy And Paste Wupload Link in New Tab or Window
Click Slower Download Or Regular Download
Wait 10 Second
Insert The Captcha and Submit.
Click Download Now
Save Files.


Uploadstation.
Copy And Paste Uploadstation Link In New Tab or Window
Click Slower Download
Insert Captcha and Confirm Captcha
Wait 19 Second to Download.
Click Slower Download
Save Files.

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Monday, July 11, 2011

Amanah dan Tanggungjawab!

huhuu... Hari nih bermulalah perjalanan iza untuk mengejar impian dan cita2.. Sedar tak sedar iza da masuk sem5 rupanya sebagai penuntut di Politeknik Merlimau Melaka...  Iza amek kos Dip Kejuruteraan Mekatronik! Satu kos yang sangat2 mencabar! huihh,, memang payah kos nih.. Dahlah tak ramai pempuan dalam kos nih. Pastu dia banyak maen ngn Elektrik, Elektronik,Mekanikal pon ada tahu.. huu memang susah giler kan!

Tapi tuh amanah daripada Parents iza.. nk tak nk iza kena pikul tanggungjawab tuh dengan berjayanya! hehee..

Harinih kelas start kul 10, so sempat la tuk iza update post baru kat blog..ehehee...lama jugak lah iza tinggalkan blog nih. Adalah dalam 2hari tak update post baru.. hihii..bizi lar...biasalah kan naik sem baru macam2 nak kena setelkan...

Oke, ape2pon doakan iza ye... Sem nih subjek die sangat berat... Pening jugak kepala iza bila pk sal hal nih.. Mintak2 lah iza lulus sem nih dengan berjayanya! Aminnnn......

Nak tengok tak subjek iza ape? hah nih hah...


A4003 ENGLISH FOR TECHNICAL PURPOSES 4
B4001 MATEMATIK KEJURUTERAAN 
E4141 SISTEM KAWALAN 1 
E4160 SISTEM MIKROPEMPROSES & PENGAWAL MIKRO
E4800 PLC 
J4011 PNEUMATIK DAN HIDRAULIK
J4125 AUTOMASI PERINDUSTRIAN DAN ROBOTIK

Susah kan? adeiii... tuh la terpaksa iza blaja tuk sem5 nih! doakan taw... Amin....

Thankssss sumer... Papaiii.... n_n

Wif my Bff.. Wahida dan Farah..Iza yang belakang kai tdung itam tuh..baru balik bengkel mase nih! Smart tak


♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Saturday, July 9, 2011

Bahana makan benda2 mentah!

Eh gambar ape tuh?? hah..arinih iza nak kongsi satu info dengan korang sumer... Siapa dikalangan kita2 nih penggemar SUSHI & SASHIMI??? Law korang memang gemar makan 2 jenis makanan barat tuh, suka ikut gaya pemakanan budaya luar lebih baik hentikan!

Preventation is BETTER than CURE!!!

Nak tahu punca dan bahana SUSHI & SASHIMI nih? jom baca kisah nih!


Ini akibat makan sushi & sashimi (ikan mentah, gurita mentah,udang mentah, dsb). Nama org ini Shota Fujiwara dari Gifuprefecture, Jepun, umur 80 tahun, telah menderita sakit kepala yang luar biasa selama 3 tahun dan telah kehilangan kemampuan psikomotoric-nya sejak tahun itu. Setelah menjalani pemeriksaan CT-scan & X-ray, doktr yang merawatnye menemukan sarang ulat di bawah kulit kepalanya namun masih diluar tempurung otaknya.

Jadi, BERHATI-HATILAH MEMAKAN SUSHI & SASHIMI !!!
Ulat seperti yg didapati pada kepala Shota Fujiwara adalah berasal dari parasit yg selalunye didapat pada tubuh ikan mentah baik ikan laut maupun ikan air tawar. Ulat parasit & telurnya hanya boleh dimatikan dgn melalui proses pemasakan dgn panas yang tinggi (digoreng, dipanggang atau direbus mendidih atau dgn pembekuan -10 degC s/d -20 degC selama lebih dari 1 minggu).



Ada sesetengah orang Cina, Japan atau Mat Salleh nih.. mereka akan minum wain selepas makan SUSHI nih... bertujuan dengan cara itu untuk "Memasakkan" Sushi yang dorang makan tadi. Tapi pada mereka yang beragama islam adalah dilarang dan HARAM pada mereka untuk menyentuh dan meminum arak! Jangan sesekali buat! BERDOSA BESAR DAN DIBENCI ALLAH S.W.T...!!


Pesanan ikhlas ::

Berhati-hatilah ketika mahu menjamah.. Pastikan makanan yang korang nak makan tuh selamat, bersih dan betul2 masak sepenuhnya. Jangan amalkan makan bahan2 mentah seperti makanan di atas! kelak nanti diri korang yang susah.. Untuk tanggung penyakit nih di hari tua!



 Renung2 kan Dan Selamat Beramal~!!





♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Thursday, July 7, 2011

kelam..kelam..kabuttt... !!!

Warrrghhhh!! ponatnyeee!! baru sampai rumah sewa! hikhikhik....banyak oo barang iza bawak..hahaa...dak2 rumah iza sumer cakap iza macam nak pindah umah je...ngeh3..ala, angkot sekaligus kan senang.. Sok2 dah tak payah nak angkat barang agy..hehee...

Sampai2 rumah je dak2 rumah iza tga kecoh-kecoh nak siapkan repot dorang! huhuu..biasalah nama pon student kan suka wat keje last2 minit...hehee... Dorang nak print kedai da penuh... Ramai giler kot orang nak print. sumer budak2 lepas praktikel cam kiteorang! kes tak siap repot lah tuh! hahahahaaa... Iza memang dah siap dah, tapi men gitu je buat..hehee...Bialah, berdoa dan tawakal jelah. dah usaha kan..huhuu...

kelam...kelam...memang betol2 kelam! hahaa

Oke, takmo citer banyak sebab nak p tolong dorang siapkan repot! then kul12 nak sembang dengan Chenta hati iza..huhuu

Oke korang! selamat malam....
♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Wednesday, July 6, 2011

Blog saia ibarat? by Cik Lyeen...

Oke guyss! Arinih iza dapat tag daripada Cik Lyeen..huhuu..untuk join bloglist beliau..terharu kot! hehee.. Korang join la skali..taw2..meriah kan..kan best gitu... Urmm walaupon blog iza nih tak secumel blog mereka2 di luar sana, tapi iza nak join jgk! iza memang suke join2 nih..contest or ape2 jelah even tak penah skalipon tersenarai dan dapat hadiah or saguhati skalipon..hahahaaa!!


Atas tuh adalah banner beliau..Nak join klik oke.. Cik Lyeen

 

Oke, syarat2nya ada di blog beliau..Nak tawu korang leh terjah blog beliau.. hehee..Chop! ada tertinggal...

 Blog iza nih ibarat ape eik? Urmmm... Ibarat seperti sebuah AWAN.. Awan yang sentiasa melindungi mereka2 yang bernaung di bawahnya daripada terik panas matahari, yang sentiasa suka memberi kebaikan dan menyamankan semua orang. Awan jugak bersahabat baik dengan pelangi. Pelangi bila kita tengok sangat2 cantik selepas turunnya hujan dan diselangi dengan pelangi yang akan berselindung di sebalik awan. Macam tuh jugak iza.. Blog Awan Nano ini dibuat untuk memberi kebaikan dan sentiasa melindungi mereka2 yang berada dalam kalangan Blog Awan Nano nih (follower la kirenye! eceh! hehee) Lagi satu! sebab iza suka lagu Awan Nano..tuh salah satu sebab kenapa iza pilih nama blog iza nih Awan Nano! hee.. Law boleh iza nak jadi cam Mak dan Ayah Iza! yeayy! Merekalah Awan Nano iza!! ^.^

 Oke, iza tag mereka : jOm tengok sape lagi jadi mangsa iza..hahaa!! 

Iza harap dorang pon dapat jOin jugak! heee.. Oke..cukuplah tuh kan?? papai sumer!!! 


♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

ikot kata hati senang hati, ikot rase punoh sumernye!

holla..hollaaaa...gembireee...hureyyyy...yeaaayyyy....syoknyeeee...sebab ape?? hahahhaaaa... Repot praktikal iza baru sahaja siap selengkap-lengkapnye..hehee...Chop! Ape punye tajuk la..hahaa...iza maen taruk je..hahahaa....

Adeii...patotnye lama agy da siap..sebab iza dah memang ada bahan cuma tinggal nak edit sikit2 je..tapi malas punyer pasal kan, sibuk dengan blog la, facebook la tuh la ni lah..tu yang malas nak wat tuh..hehee... Now da siap, da tak payah pikir lagi..  Cuma tunggu nak bagi kat Lect je...bile? Lusa la..hahaa.. Lusa nak anta arinih baru siap?! well, iza memang suka wat keje last minit..tahla..da mmg jadi habit dah.. Law iza wat keje awal2 minute komfem tak jadi..huhuu.. poyos an? kui3...

Repot kesayangan iza..hehee... (:



 Tebal tak repot iza? Dalam buku panduan suh wat 100m/s je..tapi iza wat 150m/s je..hahahaa..terlebih lor..gpon iza wat berkenaan dgn komputer, cara2 nak format komputer, repair tuh ini, tuka RAM la, itula ini lah..step2 nya kena tangkp n letak dlm repot nih..law tak tade markah..mana tak banyak..hahahaa... ^.^

Doakan ye semuga repot iza nih baek2 je..means dapat menarik hati Lect iza..so tak lah iza kena wat balik law repot nih diterima kan..Aminn....Doakan taw...huwaaa,takotnyee..Umm... Sok da kena balik rumah sewa.. Jumaat dah kena submit repot.. Isnin da mula kuliah balik..huhuu..malasnyaa saia! Rasa nak duduk rumah je sepanjang masa..hihii...

Oke, malam nih iza da bizi la kot nak kemas2 barang..byk tuh nak bawak balik uma sewa..even dekat pon..hahaa.. Iza rindu dekat Kuantan! Rindu nak p Teluk Cempedak...Pantai kat situ sangat2 cantik... Rindu nak jalan2 tepi pantai sambil main2 air dengan Chenta iza nih..huhuu... Law ada rezeki insyAllah akan p kuantan,ngeh3...Best sangat2..

Oke lah..lapar lah pulak kan..hahahahaaa..penat wat repot sampai lupa nak makan..hehee..


Papai korang! Pada kawan2 iza cepat2 lah siapkan repot oke! iza dah siap dah.. lalalaa~~ hahahaa! (tangan cekak pinggang, kening sebelah angkat! berlagak sungguh aku!!) hihihiiii... n_n


Law ikot kata hati nak wat awal2 repot nih, da senang hati kan..tak payah pk lagi..
Nih ikotkan sangat rasa malas nih tuh yang leh punoh sumernyee.. 
Hadeii,,tapi Alhamdulillah masih dapat diselamatkan lagi.. 
^.^

Ada sape2 nak pinjam?? hahahahaa... baek ta payah..pening pale korang t..hee.. n_n

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Monday, July 4, 2011

_Harimau vs Singa_

Hari nih tak nak cakap banyak2 sebab semalam penat buat tutorial..hehee.. Nak belaja tuto iza, boleh pergi kat link nih TUTORIAL IZA

Semalam iza tengok bola, MALAYSIA vs TAIWAN!! hiyaaa!! iza da dapat agak MALAYSIA akan menang! Alhamdulillah walaupon menang sebab mata Skuad Malaysia yang sipi sipi je cukup syarat menang! Naseb baek dorang dapat 2 gol dekat tempat lawan n Chines Taipei ( men hentam je eja sebab geram! kih3) cuma dapat 1 gol masa lawan dekat Malaysia arituh! lalalaa~~

Tapi iza memang bengang giler dengan Captain Chiness teipei uh! Sengaje n selalu buat2 jatuh, buat2 sakit..sampaikan skuad kita ada yang dipersalahkan! haiissshh!! tak boleh jadi nih! n kat babak last masa nak abis perlawan uh die kena Kad KUNING!! sebab dia sengaja buat2 jatuh..huahuahuaaaa!! benci giler kottt!

Apepon2 tahniah pada Skuad Malaysia, dan tahniah pada Aidil dan siape lagi sorang tuh eik sebab menyumbang 2 gol untuk melayakkan Malaysia ke peringkat seterusnya menentang Singapore!! huhuu...
Free kick yang dorang wat memang sangat2 hebat dan menakjubkan!! ada style pemain Engriss, Macam lawan FIFA dah iza tengok..Saling balas membalas! Memang Sengit! Habis riuh rumah iza! Tekak pon sakit asik menjerit Gollll!!! golll!! golll!! hahahaa....

Ape2pon doakan kejayaan Malaysia! Nampaknya Harimau Malaya Semakin Mengaum!! Auummm!! Aummm!!   huhuuu

Dan doakan jugak Skuad Harimau Muda menang Olimpik nanti..yeahhh!! Skuad kita semakin berani!!

Teruskan perjuangan dan jangan biar itu hanya sementara, biar ia menjadi satu sejarah dalam rekod Malaysia!!



SAYA BANGGA MENJADI ANAK MALAYSIA!!!


MALAYSIA BOLEH!!!

Skuad Harimau Malaya 2011...! Terbaekkkk!! !






Jersi Harimau Malaya!!

Lambang Skuad Harimau Malaya! Ada berani nak lawan?!! hahahaa...

Opss, sebelom tuh, masa tengah mengoogle, iza terbaca dekat satu blog, ada komen dekat satu komen dekat group... Nak tawu tak ape??Bace sendiri..... Citer nih mugkin da basi, tapi iza suka nak ingatkan balik..hehee...


Ape komen korang??? hahahaaa....Komen yee cepat!  Tengs kat Malaysia Post

Komen iza :: LANGSUNG TAK SEDAP!!!! JANGAN HARAP IZA NAK SOKONG!!!!!! NAK HARIMAU MALAYA!!! hahahaa...

........................................................................

MINGGU DEPAN HARIMAU BERTARUNG DENGAN SINGA!! AGAK2 SIAPA MENANG??!!
IZA SOKONG MALAYSIA!! yeayyyyy!!!


♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Saturday, July 2, 2011

Misi berjaya!!

mowninkk sumer...wahh,,sangat2 letih..baru lepas siap kemas umah.. Mak n ayah iza tade kat umah. dorang p seremban.. Adik iza yang skolah asrama penuh tuh ada hari ape tuh?? Alaa, yang amek repot kad tuh..hehee... Adik iza form3...mmg komfem2 ada pejumpaan dgn ibubapa.. kan? Iza da lama tinggalkan alam persekolahan dah lupe..hahaha...

Act iza baru siap wat header baru..hehee.. Iza nih memang suke wat benda2 macam nih..padahal repot praktikel iza tak siap2 agy..hahaa...8hb nih nak kena submit kat lect..hihiii...alaa,, tuh tinggal sikit jew.. Nih iza nak tunjuk kat korang header baru iza...korang nak tengok tak?? nak laa...eik2?? hehee...

header baru.....

^
|
|
|
TRANSFORMATION!! hiyaaa!!!
|
|
|

header lama!!

Oke tak?? hehehee...penat gler edit tuh..nampak macam simple... bape kali iza terpaksa edit semula..sebab ada je yang tak kena... Sakit hatii...hehee.. Tapi Alhamdulillah akhirnya siap jugak... n_n

Act iza da edit sikit2 malam tuh.. da nak siap lah kiranya..tapi pagi tadi iza terjaga kul 4.30 iza bangun terus tuka sumer..dapat ilham laen plak pagi nih..hahaa...

Yang pernting iza suka...suka, suka,suka....korang suka tak?? urmmm... ^.^


...........................................................................

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Because He is Muslim!!! Short Muslim Anime!!!




































Teruskanlah Menegakkan Islam Walau Kita Di Caci dan Di Hina.

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Friday, July 1, 2011

"Give Away : One klik One Present by Lyssasecret"


Orait...2nd contest iza nak jOin untuk pagi nih....huhuu... 

Contest or GA daripada lyssasecret...jOm jOin reramai..huhuu...


Law nak jOin boleh klik pada banner di atas ye.. (:


Syarat2 nya?? 


1. Follow blog beliau.... Dh follow lame dah..huhuu..

2. Postkan satu entry yang bertajuk :
"Give Away :  One klik One Present by Lyssasecret

3. Letakkan Banner ::: Sudah!! 

4. Pemenang akan diundi melalu random.org.
GA nih lebih kurang macam "Lucky Draw lah" 
::: Oke tak kesah...mana tahu ada rezeki kan..kui3...

5. Link kan penyertaan korang kat entry nih :: Oke berehh!!

6. Taggad kan 4 orang rakan...
(sumer nih random tagged...hihii...)



ohhh, da bis dah?? ekekee...


law nak tawu ape hadiah nye, sila2lah ke blog beliau oke...
http://www.lyssasecret.com/

Sekiann...

..........................................................


TARIKH TUTUP PENYERTAAN ::: 30 JULAI 2011



♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!