Wednesday, September 28, 2011

Selamat Ulangtahun Kelahiran.... ♥♥♥

Salam Aidilfitri...wah...dah raya ke bape nih? dam dam dum bunyi mercOn...rupanya raya sudah pon nak menutup tirainya...terasa terlalu cepat masa berlalu... Tapi still lagi ada yang men mercun...huuu...

Hari ini, bersamaan 28/9/2011...hari selasa...adalah ulang tahun kelahiran MAKCIK kepada Chief Zomba kita..yang terkenal dengan kehebatannya mencetak movie! hahaa! besday makcu dia...makcu dia makcu iza jugak kan..InsyAllah...doakanlah jodoh kami berpanjangan..ehem3! hehee..



Allah selamatkan kamu...Allah selamat kamu... Allah selamatkan MakCu...Allah selamatkan kamu...

Iza doakan semuga Mak Cu sekeluarga sihat berpanjangan...dilimpahi rezeki yang melimpah ruah n kebahgiaan yang berpanjangan kekal hingga ke akhir hayat! Hadiah iza tak dapat nak bagi...cuma ini sahaja yang mampu...Sekadar ucapan yang tak seberapa...Mohon maaf atas segala kekurangan dan kesilapan...

Mak Cu,, nanti law ada kesempatan,law tak keberatan..ajar iza wat kek ye? hehee..iza minat law bab belaja kek nih...wat nye best makan pon best jgk! Sedappp! hihii..baru nak berjinak2 dalam dunia kek nih...n_n


Akhir kata,

SELAMAT HARI LAHIR...
SEMOGA PANJANG UMOR DAN DIMURAHKAN REZEKI...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN.... ^.^



Khas...untuk Makcu... :) ♥ Sayang Mak Cu.♥.....n_n



Law ada masa, Jemputlah datang ke Muar..hehee...^.^ Pintu rumah saya sentiasa terbukak...

-Salam Ikhlas-
_SiChomeieyza_

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Saturday, September 24, 2011

_rugi tak tengok! _

haloooo.....iza in da house!!! hehehee...act nak mtk coe banyok2 sebab da lama tak update entri baru..almaklumlah, koje banyak...dok ngn assigmnt lagi, projek tuh ini, la nih iza nak kene wat proposal utk projek akhir iza t..waduh2, stress gler! hehee...tapi nak wat lagu mana kan, kena la abihkan..da tanggungjwb namanya...

Nih iza nak bercerita pasai citer hindon di tv...ape nama citer tuh? umm,,,hah amanah dalam cinta n nikita! yang skang dok tengah hangat kat kaca tb... mana2 suri rumah termasuk la mak iza asai tepat time citer tuh nak start da dok mengadap tb..kekadang 30min sebelom tuh da tggu dpn tb..hahahaa...biasalah...


_Amanah Dalam Cinta_

 
 _nikita_

Iza idaklah taksub mana ngn citer hindon nih..huhuu..mana taknye, jalan citer die asik same je..balik2 sedih,sedih,sedih..pastu masalah kuarga, tuh la nih la..langsung takde pembaharuan dalam jalan citer nih! hahaa.. law iza, iza akan tengok permulaan citer tuh dan penghujungnye! kah3!

oke, now iza taknak citer panjang2...korang nak tawu tak ape kesudahan citer tuh? huhuu...Citer nih sebenarnye da lama main kat indon sebab tuh da ada pencetak yang upload kat youtube! so tak heran lah kan? hehee... ;p ....ala, kat tb law korang dok tunggu memang lama g la nak abih..oke, jom ikot iza...kita tengok kesudahan citer "AMANAH DALAM CINTA" dengan "NIKITA"..lalalaa~


"EPISOD AKHIR AMANAH DALAM CINTA"


Bersiaran setiap hari isnin-kamis...jam 2.00 - 3.00 petang! n_n
Hero - MILO... Heroin - JULIE


"EPISOD AKHIR NIKITA!"


Bersiaran setiap hari isnin-jumaat...jam 5.30 - 6.30 petang! n_n
Hero - DONNY.... Heroin - NIKITA


See? dah tawu kesudahannya kan? so pasnih tak payahlah tengok kat tb lagi..hahahaa...mak iza pon da tengok kesudahannya...da lama dah, cume baru arinih sempat nak story mory n share ngn kowang sumer! lalalaaa~~~ jangan marah! hihiii...

oke,,,chalow bete!!! namaste! ^.^


♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!