Saturday, September 24, 2011

_rugi tak tengok! _

haloooo.....iza in da house!!! hehehee...act nak mtk coe banyok2 sebab da lama tak update entri baru..almaklumlah, koje banyak...dok ngn assigmnt lagi, projek tuh ini, la nih iza nak kene wat proposal utk projek akhir iza t..waduh2, stress gler! hehee...tapi nak wat lagu mana kan, kena la abihkan..da tanggungjwb namanya...

Nih iza nak bercerita pasai citer hindon di tv...ape nama citer tuh? umm,,,hah amanah dalam cinta n nikita! yang skang dok tengah hangat kat kaca tb... mana2 suri rumah termasuk la mak iza asai tepat time citer tuh nak start da dok mengadap tb..kekadang 30min sebelom tuh da tggu dpn tb..hahahaa...biasalah...


_Amanah Dalam Cinta_

 
 _nikita_

Iza idaklah taksub mana ngn citer hindon nih..huhuu..mana taknye, jalan citer die asik same je..balik2 sedih,sedih,sedih..pastu masalah kuarga, tuh la nih la..langsung takde pembaharuan dalam jalan citer nih! hahaa.. law iza, iza akan tengok permulaan citer tuh dan penghujungnye! kah3!

oke, now iza taknak citer panjang2...korang nak tawu tak ape kesudahan citer tuh? huhuu...Citer nih sebenarnye da lama main kat indon sebab tuh da ada pencetak yang upload kat youtube! so tak heran lah kan? hehee... ;p ....ala, kat tb law korang dok tunggu memang lama g la nak abih..oke, jom ikot iza...kita tengok kesudahan citer "AMANAH DALAM CINTA" dengan "NIKITA"..lalalaa~


"EPISOD AKHIR AMANAH DALAM CINTA"


Bersiaran setiap hari isnin-kamis...jam 2.00 - 3.00 petang! n_n
Hero - MILO... Heroin - JULIE


"EPISOD AKHIR NIKITA!"


Bersiaran setiap hari isnin-jumaat...jam 5.30 - 6.30 petang! n_n
Hero - DONNY.... Heroin - NIKITA


See? dah tawu kesudahannya kan? so pasnih tak payahlah tengok kat tb lagi..hahahaa...mak iza pon da tengok kesudahannya...da lama dah, cume baru arinih sempat nak story mory n share ngn kowang sumer! lalalaaa~~~ jangan marah! hihiii...

oke,,,chalow bete!!! namaste! ^.^


♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

2 000 ucap syg pada Cik Iza:

Muhammad Rahman said...

Nak Citer Karipa2 Cinta Online (^_^) hehe 5 Star Citew ni.

♥Cik ieyza Nano♥ said...

@Muhammad Rahman

hehehee...awok cari la..awok kan chief zomba...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!