Wednesday, July 6, 2011

Blog saia ibarat? by Cik Lyeen...

Oke guyss! Arinih iza dapat tag daripada Cik Lyeen..huhuu..untuk join bloglist beliau..terharu kot! hehee.. Korang join la skali..taw2..meriah kan..kan best gitu... Urmm walaupon blog iza nih tak secumel blog mereka2 di luar sana, tapi iza nak join jgk! iza memang suke join2 nih..contest or ape2 jelah even tak penah skalipon tersenarai dan dapat hadiah or saguhati skalipon..hahahaaa!!


Atas tuh adalah banner beliau..Nak join klik oke.. Cik Lyeen

 

Oke, syarat2nya ada di blog beliau..Nak tawu korang leh terjah blog beliau.. hehee..Chop! ada tertinggal...

 Blog iza nih ibarat ape eik? Urmmm... Ibarat seperti sebuah AWAN.. Awan yang sentiasa melindungi mereka2 yang bernaung di bawahnya daripada terik panas matahari, yang sentiasa suka memberi kebaikan dan menyamankan semua orang. Awan jugak bersahabat baik dengan pelangi. Pelangi bila kita tengok sangat2 cantik selepas turunnya hujan dan diselangi dengan pelangi yang akan berselindung di sebalik awan. Macam tuh jugak iza.. Blog Awan Nano ini dibuat untuk memberi kebaikan dan sentiasa melindungi mereka2 yang berada dalam kalangan Blog Awan Nano nih (follower la kirenye! eceh! hehee) Lagi satu! sebab iza suka lagu Awan Nano..tuh salah satu sebab kenapa iza pilih nama blog iza nih Awan Nano! hee.. Law boleh iza nak jadi cam Mak dan Ayah Iza! yeayy! Merekalah Awan Nano iza!! ^.^

 Oke, iza tag mereka : jOm tengok sape lagi jadi mangsa iza..hahaa!! 

Iza harap dorang pon dapat jOin jugak! heee.. Oke..cukuplah tuh kan?? papai sumer!!! 


♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

8 000 ucap syg pada Cik Iza:

Cik Leen_Dewi Syifa said...

tq puteri awan nano...:D..wlupun xleh post komen...sy ttp hargai ...awk la org fiz join hehehe..shuke3x..tharu..:D

azilah othman said...

insyaAllah ~
aku ni nga xrajin nak update blog la
ahaha
malas nak menaip n berfikir

Faten Ahmad said...

thanx iza. aku mmg seorang yg bertuahh.. haha.. (:

♥Cik ieyza Nano♥ said...

@Cik Leen_Dewi Syifa

hehehee...segan...da boleh post komen da kat entry akak..hihii..ape2pon thnkzzz

♥Cik ieyza Nano♥ said...

@azilah othman

oraittt jielah..heheee

♥Cik ieyza Nano♥ said...

@Faten Ahmad

hahahaa..ko memang sntiasa bertuah law bersangkut paut ngn aku..hihiii

Faten Ahmad said...

@♥Cik ieyza Nano♥

memanglahh.. kau kan adik hakuu...:P

♥Cik ieyza Nano♥ said...

@Faten Ahmad

eheheee...tahu tape...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!