Sunday, July 24, 2011

Tempahan?? =.=

Selamat pagi...pagi yang cerah dengan suasana yang mendamaikan... Iza ada satu story nih..huhuu...

Tadi masa iza bukak blog je iza tgok ada request daripada CIK IERAH ... dia request nak iza buatkan header cam iza.. adeiii... iza bukan ape, tak la reti sangat nak wat kan orang..takot nanti tak berkenan iza pulak yang risau.. yelah tak dapat penuhi permintaan mereka2 yang berharap sangat iza wat kan header cantik2 untuk mereka... Act kan, law Cik Ierah nak tempah header lawa2 kan, Cik Ierah leh tempah kat mereka2 yang berpengalaman dalam hal tempah menempah header nih.. contohnye kan :


dan banyak lagi...!!

Iza mana lah pandai nak wat header cantik2 nih.. header diatas mmg header yang iza wat sendiri tapi iza tak bersedia lagi nak amek tempahan.. sebab iza bukannye expert g..then takot tak cukup masa nak wat.. Sebab iza bz cikit dengan study iza skang.. 

Pada Cik ieyra, iza mintak maaf ye.. Law nak iza wat kan jugak,, hehee boleh tapi mgkin lambat sikit sebab iza akan buat bila mase iza free.. n dun wury..iza akan wat secantik dan secepat mungkin.. Law betol2 nak iza yang buatkan.. bagitahu iza oke... Cik ieyra boleh add fb iza dan kita discuss melalui fb je k... :)

Arigato Gonzaimass!! Teruskan menyokong Iza dalan berblog ye!! thanksss sumerrr.... n_n




♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

0 000 ucap syg pada Cik Iza:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!