Wednesday, July 6, 2011

ikot kata hati senang hati, ikot rase punoh sumernye!

holla..hollaaaa...gembireee...hureyyyy...yeaaayyyy....syoknyeeee...sebab ape?? hahahhaaaa... Repot praktikal iza baru sahaja siap selengkap-lengkapnye..hehee...Chop! Ape punye tajuk la..hahaa...iza maen taruk je..hahahaa....

Adeii...patotnye lama agy da siap..sebab iza dah memang ada bahan cuma tinggal nak edit sikit2 je..tapi malas punyer pasal kan, sibuk dengan blog la, facebook la tuh la ni lah..tu yang malas nak wat tuh..hehee... Now da siap, da tak payah pikir lagi..  Cuma tunggu nak bagi kat Lect je...bile? Lusa la..hahaa.. Lusa nak anta arinih baru siap?! well, iza memang suka wat keje last minit..tahla..da mmg jadi habit dah.. Law iza wat keje awal2 minute komfem tak jadi..huhuu.. poyos an? kui3...

Repot kesayangan iza..hehee... (:



 Tebal tak repot iza? Dalam buku panduan suh wat 100m/s je..tapi iza wat 150m/s je..hahahaa..terlebih lor..gpon iza wat berkenaan dgn komputer, cara2 nak format komputer, repair tuh ini, tuka RAM la, itula ini lah..step2 nya kena tangkp n letak dlm repot nih..law tak tade markah..mana tak banyak..hahahaa... ^.^

Doakan ye semuga repot iza nih baek2 je..means dapat menarik hati Lect iza..so tak lah iza kena wat balik law repot nih diterima kan..Aminn....Doakan taw...huwaaa,takotnyee..Umm... Sok da kena balik rumah sewa.. Jumaat dah kena submit repot.. Isnin da mula kuliah balik..huhuu..malasnyaa saia! Rasa nak duduk rumah je sepanjang masa..hihii...

Oke, malam nih iza da bizi la kot nak kemas2 barang..byk tuh nak bawak balik uma sewa..even dekat pon..hahaa.. Iza rindu dekat Kuantan! Rindu nak p Teluk Cempedak...Pantai kat situ sangat2 cantik... Rindu nak jalan2 tepi pantai sambil main2 air dengan Chenta iza nih..huhuu... Law ada rezeki insyAllah akan p kuantan,ngeh3...Best sangat2..

Oke lah..lapar lah pulak kan..hahahahaaa..penat wat repot sampai lupa nak makan..hehee..


Papai korang! Pada kawan2 iza cepat2 lah siapkan repot oke! iza dah siap dah.. lalalaa~~ hahahaa! (tangan cekak pinggang, kening sebelah angkat! berlagak sungguh aku!!) hihihiiii... n_n


Law ikot kata hati nak wat awal2 repot nih, da senang hati kan..tak payah pk lagi..
Nih ikotkan sangat rasa malas nih tuh yang leh punoh sumernyee.. 
Hadeii,,tapi Alhamdulillah masih dapat diselamatkan lagi.. 
^.^

Ada sape2 nak pinjam?? hahahahaa... baek ta payah..pening pale korang t..hee.. n_n

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

0 000 ucap syg pada Cik Iza:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!