Monday, July 4, 2011

_Harimau vs Singa_

Hari nih tak nak cakap banyak2 sebab semalam penat buat tutorial..hehee.. Nak belaja tuto iza, boleh pergi kat link nih TUTORIAL IZA

Semalam iza tengok bola, MALAYSIA vs TAIWAN!! hiyaaa!! iza da dapat agak MALAYSIA akan menang! Alhamdulillah walaupon menang sebab mata Skuad Malaysia yang sipi sipi je cukup syarat menang! Naseb baek dorang dapat 2 gol dekat tempat lawan n Chines Taipei ( men hentam je eja sebab geram! kih3) cuma dapat 1 gol masa lawan dekat Malaysia arituh! lalalaa~~

Tapi iza memang bengang giler dengan Captain Chiness teipei uh! Sengaje n selalu buat2 jatuh, buat2 sakit..sampaikan skuad kita ada yang dipersalahkan! haiissshh!! tak boleh jadi nih! n kat babak last masa nak abis perlawan uh die kena Kad KUNING!! sebab dia sengaja buat2 jatuh..huahuahuaaaa!! benci giler kottt!

Apepon2 tahniah pada Skuad Malaysia, dan tahniah pada Aidil dan siape lagi sorang tuh eik sebab menyumbang 2 gol untuk melayakkan Malaysia ke peringkat seterusnya menentang Singapore!! huhuu...
Free kick yang dorang wat memang sangat2 hebat dan menakjubkan!! ada style pemain Engriss, Macam lawan FIFA dah iza tengok..Saling balas membalas! Memang Sengit! Habis riuh rumah iza! Tekak pon sakit asik menjerit Gollll!!! golll!! golll!! hahahaa....

Ape2pon doakan kejayaan Malaysia! Nampaknya Harimau Malaya Semakin Mengaum!! Auummm!! Aummm!!   huhuuu

Dan doakan jugak Skuad Harimau Muda menang Olimpik nanti..yeahhh!! Skuad kita semakin berani!!

Teruskan perjuangan dan jangan biar itu hanya sementara, biar ia menjadi satu sejarah dalam rekod Malaysia!!



SAYA BANGGA MENJADI ANAK MALAYSIA!!!


MALAYSIA BOLEH!!!

Skuad Harimau Malaya 2011...! Terbaekkkk!! !






Jersi Harimau Malaya!!

Lambang Skuad Harimau Malaya! Ada berani nak lawan?!! hahahaa...

Opss, sebelom tuh, masa tengah mengoogle, iza terbaca dekat satu blog, ada komen dekat satu komen dekat group... Nak tawu tak ape??Bace sendiri..... Citer nih mugkin da basi, tapi iza suka nak ingatkan balik..hehee...


Ape komen korang??? hahahaaa....Komen yee cepat!  Tengs kat Malaysia Post

Komen iza :: LANGSUNG TAK SEDAP!!!! JANGAN HARAP IZA NAK SOKONG!!!!!! NAK HARIMAU MALAYA!!! hahahaa...

........................................................................

MINGGU DEPAN HARIMAU BERTARUNG DENGAN SINGA!! AGAK2 SIAPA MENANG??!!
IZA SOKONG MALAYSIA!! yeayyyyy!!!


♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

4 000 ucap syg pada Cik Iza:

Anonymous said...

What do you mean?

QaRr JaliL said...

harimau satu malaysia?
pelik nye..

♥Putrieyman♥ said...

@QaRr JaliL

Betol..memang sangat2 pelik!! tak sokong langsung!

NasZ said...

salam kenal..

dah follow awak..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!