Monday, April 25, 2011

* baruu!!! baruu!!! *

huwaaaaaaaaaaaaaaaa....( baru bangon tidor nih smbil mguap2 dengan molot yg ternganga besoo) hihihii... uissshhh...sedor2 da pukul 8.30mlm. ape lagi tergopoh dan tergapah2 aku smbil terkejo2 dan terlebih sudah aku mandi dan bersiap2 sambil bersolek2 ( padahal da lambat nih).. upenye aku terlupe yang arinih ade pasar malam laaa....sedap punyer tidow sampai terluper!

aku pon naek motor dengan penuh semangat dan kelam kabot! naseb helmet aku tak pkai terbalik jep! hahahaaa...!!! start motor dan..brruummmm!! brruummm!!! brrruummmm!!!


..............................................................

smpaila aku kat pasar malam nih.." Pasar Malam Isnin di Beserah,Kuantan".. mgu nih mgu las aku ade kat Kuantan nih memandangkan minggu last aku praktikelkan diri aku di salah sebuah kedai komputer di kuantan nih.. opss!! berbalik citer sal pasar malam nih, aku pon jalan..jalan..jalan lagi..jalan..dan terus berjalan..sampailah aku tertarik ngan satu bende nih..aku kire jatuh cinta pandang pertama lah! hihii...nak tawu tak apew?? hahaa...nilah die...now,nih salah satu barang kecintaan aku...♥♥



~ .......... barang kecintaanku .........~



aku beli pon sebab purse aku yang lame tuh da terkoyak2 sana sini..hehee...ala,murah je..tak la mahal sgt..tapi yang penting sgt2 penting bagi aku..bekoz!! wane puple..hip2!! mmg syg gler kat purse aku nih! ckt pon aku tak bg die koto, apetah lagi terkena setitik air pon..hahahaa...:D poyOSssss!!! tapi nak say soory kat my chenta...hihihii...sebab aku beli tanpa mengkhabarkan padanya dulu..huhuu..jgn risau..awak tetap yang pertama dalam aty saya n awak la kecintaan pertama saya selamanya2 selain purse nih! hihiii...sayang awak sgt!!! muaahhhxx!



~ semuge purse nih bertahan lame dan tak memajOkkan diri die sehingga aku terpaksa meggantikannya dgn yg baru..hahahaaa...~


............................... *_* ...................................
♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

2 000 ucap syg pada Cik Iza:

Anonymous said...

I am in faсt grateful to the holdeг of this wеb ѕitе
ωho has shared thiѕ fantastic paragгаph at at
thіs plаce.

Also visit mу blog: payday loans

Anonymous said...

Wow! After all I got a webpage fгom where I κnow how
to іn fаct take hеlpful ԁatа сoncernіng mу study and knowledge.


My homepage payday loans

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!