Friday, April 22, 2011

* cara memujuk kekasih hati merajuk *

hullo...hullo..waaaaaa...sngguh indah cuace arinih..(pdahal tgah hujan lebat..haha) uiihhh...malasnye lah nk p keje,,tpi ape leh wat slagi tak abis prktkel aku, tpakselah aku p..sminggu lagi..aku nak share somting arinih...disebabkn aku nih tak pndai nk pjuk owg,,so moh aku bg tips kt korg cmner nk pjuk kekasih aty yg sedg merjok..huhuu..merajok tuh kn manje gitu! hahaa....

alaa,,biaselah law kekasih aty kite mrajuk..sbnornye die nk manje2 ngn kite..tuh tandanya die syg kat kite..lagi tinggi tahap cmburu die,,lagi tinggi syg n cnta die kat kite..kdg2 kite plak sngaje wat die mrajuk ngn cara wat cmbru tol tak?? hihii...tpi cmbru tuh bialah berpada2 yee...jgn smpai cmbru butaaaa!!!! t susa dri kowg sndri jgk..hakhakhakk :D

moh aku bg tips nye..sng jee...msti kowg leh pnye..kommfem!!!!

1 :: law die majok kowg MINTA MAAF la..apelah sgt maaf tuh law nk dibndingkn ase cnta kamu kat diekn..mtk maaf byk2 kali smpai die jemu dgo..hahaaa..barulah nmpk kowg berusaha sehabis daya nk pjuk die...

2 :: ape lg MENGALAH la..mengalah bkn bmkne kowg nih lemah cume korg nk jge hbungn tuh..tak slh kn?

3 :: KETEPIKAN EGO yg tersedia ade...laki aku tawu mmg ego bagai,,tinggi melangit tpi apelah salahnye tuk pujuk die kowg ketepikan ego kowg kejap..kn?? t ble die da ok kowg amek la balik ego kowg yg kowg da ktepikan td..hahaa!!

4:: pjuk die dengan PANGGILAN yg sgt MANJA..hahaa!! gewdiksss gitu!! (euwww,,haha)..cntohnye cam laling,,mucuk,,adindaku,,o whtever lah...ble die snyum je tuh menampakkan usaha korg tuk pjuk die hmpir berjaya...n_n

5 :: bagi COKLAT ..wahh nih cara yang mgkin agak berkesan..ala,,apelah sgt coklat tuh kn..pling tidak law kowg blikn die t die akan share coklt tuh skli ngn kowg kn..huhuu,,untung2 dpt gak kowg makan bersame slaen kowg dpt pjuk die...da alang2 tuh bli la forrero rocher..hahaaa!!



-- law aku dpt nih..mmg komfem trus ilang mrajok..hahaa!!--

6 :: takpon kn kowg suap die ngn AISKRIM..hahaaa...yelah aiskrim kn sejuk..mane tawu pas die makan aiskrim tuh tbe2 aty die leh sejuk...kn...hahaaa...

7 :: takpon kowg blikan la BEAR yang comel2 tuk si dia yg merajok tuh...huhuu..ala membazir ckt je kn ape lah salahnye..haha!! demi cinta hati kamu jgk...jgn berkire sgt taw...huhuu..

8 :: korg NYANYI lah lagu kgemaran die..kowg sbgai kekasih aty die mesti kowg tahu kn ape yg die suke,,ape yg die tak suke..lagu ape yg die minat..kowg nynyi je..alaa,,,tak yah kisah ngn sore korg yang tak sedap tuh..tak smestinye kne hafal bagai,,ko men laggar je,,hentam je jnji ade kne ckt2 ngn lagu tuh kn.. lagi cpt aty die lembut taw..sbb komfem t die akan ktawe ble kowg nynyi tak betol..hahaaaa!!

9 :: law sumer cara kat atas tuh tak berkesan kn,,korang pulak merajuk alek...hahaha!! bia die plak pjuk kowg..huhuu...:) tgk sejauh mane die akan usaha tuk pjuk kowg cam kowg usaha sehabis mgkin pjuk die..huhuu...


so,,ape lagi..jom kite share tips yg berguna nih..hihihi..smuge hbungn kalian sume bahagia..merajuk tuh tak salah,,mrajuk tandanya kite cmbru n cmbru tndanya kita syg...bgi yang memujuk CHAIYOK2!! n bagi yg dipujuk,,jgn la jual mahal sgt..untung ape owg da usaha nk pjuk kite...dpd die bia kite cmtuh,,dahlah tak pjuk pastu die wat tak tawu je kat kite n then die bia kite pjuk diri kite sndri..t sape yang makan aty??? kamo jgk..hahahaa....

ape lagi,,,SEMUGA BERJAYA!!!! Ganbattedayooo!! n_~




♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

3 000 ucap syg pada Cik Iza:

Anonymous said...

Arkh.. terkono den.. Nak majuk r gni.. pastu kalo nak pujuk kne bg coklat yg di tempah khas dari paris ok x??

Muhammad Rahman said...

Adeiiii Bankrup Gnih huhu Xpew len kali ite pjuk yekk bg coklat 20 sen huhu

♥chEntA mAtAharikU♥ said...

hahahaa...bole sangat...tempah yg ori dpd paris..hahahaa...

muhd rahman :: hehee...bole aje..n_n tak ya bg pape pon tape..jnji kamo pjuk saya..hahahaa...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!