Monday, April 18, 2011

* chentaku berkunjung ke muar *

09 April 2011 - die plak jumpe ngn family aku..hah hah hah hah hahh...die mmg gabra gle mase tuh...die nih ade sesuatu yg istimewa ckt, "penyakit gabra" huhuu..law pnyakit die tuh dtg..walawey...sume bnde yg ade kt skliling die uh die nk buang..sabar jelah aku ngn die..hahahaa..tpi keistimewaan die nih lah yg makin wat aku syg sgt2 kat die..huhuu...

dipendekkan citer,,pagi uh die pon smpai MUAR,JOHOR..kali pertama die smpai ke johor..huhuu...smpai2 aku n ayah aku p amek die kat stesen bas mua..huhuu..malu2 aku tgk die mase die salam ngn ayah aku..dan pagi tuh die terkena ngn aku..hahaaa..cian die..aku kate nk p tolong mak aku masak n juz ayah aku je yg p amek die..die lak leh caye,,huhu..padahal aku ikot skali amek die..smpai2 dr jaoh aku nmpk die tersengih2 dlm perasaan n muka yang sgt2 geram..wawawaaa...kesian kamo sayang...;) n then aku tgk dlm waktu yg singkat je die dapat biasekn diri dia n berbual2 ngn ayah aku..kire die cepat selesa lah..cm tuh gak ayah aku..ayah aku nih mmg suke sembang. borak2..ade je citer die..huhuu..peramah lah katekan..tpi bgus2!! good job syg...you're doing job very well...i love u soo much..n kompem die akan jadi menantu lelaki sulung dalam keluarga aku..hahahaaa..mak aku pon suke die..adik2 aku..abg aku tuh yang tak leh blah...pon suke aku pilih die jadi teman sehidup semati aku..huhuu..da dapat green light syg!! hahahaaa!!! ape yg di tunggu...hihiiii...jom kawen..hahaa...

dan untuk pengetahuan kamu sumer,,aku telah masak lauk kegemaran die,,huhuu..ayam masak kicap...sedap tak syg?? waaaahhh,,bkn senang nk rase air tgn aku nih..law nk tawu sedap ke tak tnye la die..huhuu... :-)
n time kasih yang tak terhingga kpd NORHAYATI BINTI BASRI kerana sudi dtg jmpe aku..waaahhh yat,,aku kangen banget sama kamo..t aku cuti sem kite jmpe eik..pekene kfc o pizza bes ugak...ko banje aku lar...hahaaa...^_^

Dun wury syg...nt ada rezeki,,ade jodoh syg akan bawak abg p jmpe family syg agy...abg nk tak?? heheee....^^"

p/s = Abg,,jgn lupe mtk kat mak syg resepi kek coklat yang abg suke sgt2 tu taw..hehee...sodappp kan...hahahaaa

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

6 000 ucap syg pada Cik Iza:

Muhammad Rahman said...

wahh wahhh time jmpe family syg 2 mmg time yg mnakutkan.. berdebor2 jew.. huhu tapi nak wat gane.. mesti kne brani.. tanpa keberanian mimpi xkan jadi kenyataan. jadi kalo nak khwn kena r jmpe mak ayah si ia dulu hehe

azilah othman said...

kegatalan menyerlah dimuka mu bley..dah la xjumpa aku.jumpa yat je.x achi ni.hahaha...
errr?
mesti xsedap ko masak kan.wakakakaka..heeeeeeeee

♥chEntA mAtAharikU♥ said...

untuk azilah othman ye ::
nmpk sgt ke kegatalan di muke aku?? hahaa...almaklumlah sejak aku masuk alam remaja ni,,hahaa..uit..bab masak tuh bek2 eik,,tgk jari la yang masaknye..hahaa..ko tnye Muhd Rahman..sedap ke tak aku masak...huhuu..:) kompem lah die jawap t..haha!!

Yat said...

Jilah : mu jgn jeles,nt aku jmpe wisel lak ye...hahaa

Yat said...

bley : dye ni mmg dh gatal jilah..ko kne jga2,,bhya gtal nk khwin nie..hahaa..yg pling pnting,adik dye si aten 2 pn naik pelik tbe2 tgk bley msak..hahaahaha

♥chEntA mAtAharikU♥ said...

yat :well,well,well..aku kne lah brubh kn..hahaaaa...poyo je..ala yat,,ko mmng da tersedia pndai masak..aku nih?? kne la blja..takpon t aku blja masak ngn ko,,ok?? hee ;)


jilah:: oke,,len kali aku p jmpe ko ulak..angut skali yat ngn pakwe aku..hahahaaaa...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!