Monday, April 18, 2011

* bermulanya disini... *

Bermulanya satu ari...tuk pengethuan kamu sume,,aku bkenalan ngn die mlalui fb taw..org kate perkenalan mlalui fb nih macam2 la..ade yg kate tak kekal lah..ade yg kate byk tipu muslihat lah..tuh la..ni lah..tpi yg penting hati n nawaitu kite..n izin Allah S.W.T. law DIA menkehendakkan sesuatu,,pasti itu yg terjadi...btol tak?? huhuu...

moh cni bace..kawe nk cite ckt cmne kawe leh knl ngn die..huhuu...adelah satu malam tuh...14 Februari 2011 ( mlm valentine days nih..kebetulan mgkin) aku terbace satu post kat wall fwenz aku...AMIRA LIYANA..ade la satu statemen tuh tlis " Mane lagi susa...Carik awek o cari Sahabat Sejati?? (^_^) " aku pon tertarik untuk komen somting pada post tesebut..huhuu...aku komen,,die balas..aku komen die balas..aku komen die balas..smpailah satu saat tup2 aku dpt noty...hee..die add aku fwenz..mase tuh aku tak ase pape perasaan pon..tpi gembire la sbb die sudi jadikan aku salah satu fwenz die dlm fb..heee...bermulalah daripada saat tuh..kami selalu berbalas komen..die byk menasihatkn aku...die byk bantu aku melupakan masa lalu ku..melupakan segala kisah pahit antara aku dan kekasih lamaku...die byk2 mendorong aku..menyembuhkn segala luka n kecewaku... dalam diam2 aku mula tertarik tuk kenal die lebih mendalam...aku suh die tgk citer " duhai si pari- pari" n "titanic"..titanic tuh antara salah satu citer febret aku taw...haha...sebab aku tawu citer tuh byk bagi pengjrn tentang erti cinta n kasih sayang...die tuh mmg gajen update movie...siap ade blog sndri agy taw...hamek nih,,website blog die.. http://www.zombazomba.blogspot.com ..law korang nk download o nk request pape movie pon boleh..insyAllah akan sntiase di penuhi prmintaan korg...huhuu...

at last die pon tgk citer tuh n komen tentang cite..sejak dpd tuh perasaan aku padanya semakin berubah...ase mcm ade sesuatu bnde pelik yg aku rase dlm hati aku..kdg2 perasaan ku berbunge2..kdg2 aku rase cm aku sgt2 perlukan die..walhal mase tuh aku tak la mengenali die sgt...skadar fwenz dlm fb...sejak arituh die pon berperangai pelik..mcm2 die tnye aku..tntg tanda2 kite da jtuh cintalah,,gane law kite nk tawu die tuh jodoh kite...n macam2 la...aku mase tuh tadelah pk bnde yg sepatutnye aku pk..aku pon jwb la....hahaaa...at last........... akhirnye.....

-to be continued- hahahaaa... :)
♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

2 000 ucap syg pada Cik Iza:

Muhammad Rahman said...

hehe Trima kasih syg.. Pertemuan yg tidak dirancang akhirnya menjadi pertemuan sebuah cinta (^_^) Smoga Hubungan kita kekal abadi.. Amin...

♥chEntA mAtAharikU♥ said...

same2 sayang...amin...cyg sgt2 kat abg...:-*
i love u so much!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!