Wednesday, April 20, 2011

* kat citu aku ade,,citu jgk die ade *

haaaa...arinih aku nk citer somting..nak kate tak comel die nih sbenornye comel..comel sgt2 taw..sgt2 comel..tpi ble aku pk2 balik tak comel..kdg2 aku tnsion nape la die nih tak mencomelkn diri die dpn aku supaye aku tertarik n terpikat kt die?? hahaa..apelah..tak pndai tarik perhatian aku lgsung..cm mane lah aku nk jatuh cinta kat die..law dpn aku je die wat muke sposen die...porahhhh!!!

meh aku kenalkn,,nih la die..die yg aku mksudkn nilah die..dielah yg aku mksudkn die niy..hahaa..






eiiiikkssss!!! ;P






die nih slalu ade taw..time aku perlukn die die ade..time aku tak perlukn die pon die ade..kt memane aku p msti die ade..aku kdg2 tnsion gler! da bape kali aku ckp kat die aku tak suke die..die leh ulak makin dekat ngn aku..gesel2 kat kaki aku..die ngat aku suke?? aku geli la weyhh!! u understnd o not?? oppss!! aku lupe,die mane fhm bhase mnusie nih..hahaa...aku pon tak awu nk wat gane agy supaye chentaku nih fhm..die nih sokmo nk bela kucin..bygkn la..32eko?? mak aii..tuh gaye cm lebih sygkn kucin dr aku..huwaaaa...cedih2.. ;( tape la..kucin..ko wat la gaye mane skalipon nk pikat aku,,nk goda aku..aku ckt pon tak terpikat kat kamoo..hahhaaa...len kali comelkn la muke kamo tuh dpn mate aku..kot suatu ari t aku leh jtuh suke kat kamo ulak...hahahahaaaa...pOOyooo!! ^^"

p/s :: MUHD RAHMAN...tlonglah faham..tolonglah..:(
♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

2 000 ucap syg pada Cik Iza:

Muhammad Rahman said...

Cat is man best friends hehe stuju x?? xkire xkira nak bela kucing ugak.. ala t lelamer biasa lah 2.. hehe

♥chEntA mAtAharikU♥ said...

superman pink : no..no..no...u da jnji ngn i nak beli rabit..hahahaa.i tak kire..wekk ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!