Sunday, December 18, 2011

BW | Macam - macam aku dapat !

Bila Tangan dah Gatal nak hapddett...

Fuhh, penat berblogwalking nih . Da jalan - jalan hirup udara segar , then dapat jugak tambah pengetahuan sikit - sikit . Tak nak story banyak - banyak cuma nak story lebih banyak ! HAHA . (ikot sedap aku jek !) . Nak dimulakan cerita masa iza BW tadi macam - macam blog da iza terjah . macam - macam patern ada . Cantik - molek , kiut - miut . Hensem , kacak dan bergaya ! (terasa kerdil diri ini biarpon badan aku nih sedikit besar ! kah3!) Stopp! jangan gelak lebih - lebih . HAHA .

Tapi memang best la BW nih . Daripada benda yang iza tak tahu iza jadi tahu .  Daripada benda yang iza tak pernah tengok pon iza tengok . (Ayat nak pelik! kih3! ) Tak lah maksudnya sesuatu yang baru lah kan . Iza nih bukan nya seorang manusia yang rajin nak tahu apa yang berlaku kat dunia nih setiap hari, setiap jam dan setiap minit. Hiihuuu . . .

Ada sesetengah blog yang iza komen entry dia , agak merapu dan maaplah kalau kecik aty . ekekee! dah kata ruangan komen kan ! iza komen je ape yang iza rasa ! HAHA . Ada jugak yang iza follow . n_n . Pada mereka - mereka yang iza follow blog diaorang tuh bermakna iza jatuh hati dengan blog dan cara penulisan diaorang . ngeh3~ pada yang belum nanti iza BW lagi ye . Banyak sgt blog2 nih sampai tak terlarat nak BW ++ dengan internet yang macam SIPUT SEDUT nih ! Siput sedut pon laju lagi kot ! HEHE .

Oke, cukup setakat nih , esok iza BW lagi . Be ready oke sebab besok iza nak terjah lagi blog mereka2 yang bertuah ! hiyaaaa!!! Tunggu... ^.^
♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

0 000 ucap syg pada Cik Iza:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!