Monday, December 5, 2011

Ombak Rindu+My BFF!


wahhh..tau dak ape?? hihii..tadi p tengok citer "OMBAK RINDU"...besttt...
chop2...ehh,upenye ada yang lagi cepat update blog ye dpd iza..hahaa..tulah BFF iza.. 
HAYATI BASRI...
urmmm....perjalanan yang mengambil masa selama hampir 2jam drpd MUAR ke MELAKA...
lama kan? full la tmpat parking! ++++ ngn sesat tah kemana..nak harapkan iza,lagi tak boleh..jalan jauh punye iza bawak..pusing2 alih2 jmpe jgk Dataran Pahlawan..!

oke..mula2 nak tgOk kat Jaya Jusco Melaka,alih2 skali full la parking..ibarat cam keta2 sumer mengengsot macam siput...ce bygkan betapa ramainya Makhluk Allah dimuka bumi nih?? nih baru kat melaka! so decide p tgk kat DP jelah..nak wat camner..kerana Ombak Rindu punye pasal...jauh pon jauhlah..hahaa..yg drive nye yat..iza dok sebelah sik membebel2 n dok bercerita2 je..huahuahuaa!


Last smpai DP pon ghamaiiii gilerrr org!!! almaklumlah,hari Ahad..padanlah muke kiteorang! sape suh p ari ahad! (act tak rancang pon sbnarnye! hahaa...) so, cari tmpat parking fulll...sume fulllll...bape kali pusing tah...sooo, lastly terpaksala kiteorang menapak..agak jauh jgk la...tapi nak cmner..terpaksa demi Ombak Rindu!!!! hahahaa...




Sampai kaunter tuk beli tiket wayang, skali full giler! 1st time iza tgk wayang seat mmg full habis! padahal citer nih da hari ke-4 tayang...dahlah hall no 2, pon penuh jgk..mgkin hall no 1 agaknye da penuh terpaksa bukak hall no 2..alih2 hall no 2 pon penuh..hahaa..tapelah,amek tiket kul 4.10 tapi seat tak sama...iza duk baris G yat duk baris H...dan wayang pon bermula! cewahhh! hahaa....

Oke...Overall, citer nih bestttt..iza leh bagi 4 bintang drpd 5 bintang...huhuu...kekurangan citer nih? mgkin pada watak Maya Karin kot...Watak dia tak menggambarkan IZZAH seperti yang iza baca dalam Novel nih..watak  izzah dalam citer tuh sangat2 menyentuh perasaan..smpaikan iza baca pon bole menangis! n_n watak Aaron Aziz sebagai HARRIS mmg kena...sesuai dgn dia yang mmg Hero Malaya Abad nih! Watakk Lisa Surihani pon oke jgk...menggambarkan kegedikkan MILA EMIYLIA seperti dalam Novel...dan watak Mak Haris,sape tah pelakon dia!!! wahhh sangat2 GEDIKSSS!!! wekkk... tapi oke lah...hahahaa....kelebihan citer nih adalah pada KEKUATAN CINTA SEJATI ANTARA HARRIS DAN IZZAH...huhuu...menangisss awOk tgOk tawuuu!!! tapi terpaksa controlll sebab dlm panggung kot! huahuahuaa....

Sebelum tuh,thanksss yattt..sebab sudi temankan aku..tengOk wayang citer OMBAK RINDU nih..walaupon boring kuar ngn aku...hahaaa...^.^ dan sorilah sebab selama nih aku jarang ada masa untuk kawan2 aku..yang penting aku syg ko lebih! hihiii...n_n


Lastly,pada sape2 yang tak g tgok lagi iza harap p lah tgOk...bestttttt!!!!!!! komfem menangis! tak menangis pon mungkin sebak (bagi lelaki lah) hahaaaaa.....oke....cau sin ciiii...

Sokonglah FILEM TEMPATAN!!!!!!! 
inilah yang dikatakan CITER MELAYU!!! 
Memberi Kesan dalam Hati....
Ini baru Beesttt Brooo! 

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

2 000 ucap syg pada Cik Iza:

Yat said...

woiii,,parking kupon aku!! hahaha

♥Cik ieyza Nano♥ said...

hahahaaa..yekew? umm..yelah kot..hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!