Saturday, December 10, 2011

Renovation siap!

Wah besarnye! hati siapa yang tercicir nih? hihii..

hallo...semuaaa...
letih lah..sehari suntuk mengadap laptop.
Wat ape? korang tanya iza? sudah semestinya iza buat renovation untuk blog iza.
hihii.. Amacam cantik tak blog iza? 

Dulu iza guna thema Colourful, Then tuka Orange pulak, now Pinky Winky! 
haha. Nak tawu sebab ape? sebab Mr. R iza suka warna PINK! 
uhuk3! tersemboorr?? 
Jangan. kang tercekik gelas tuh plak! haha..
Secara keseluruhannya iza puas hati sebab akhirnya iza berjaya edit semua nih.
Berdasarkan tutor mereka2 yang pakar tapi ada sikit2 yang iza create sendiri.
Agak-agak nampak macam Buruk +++ Huduh tuh memang keje iza lah tuh! hahaha!
Tapi letih jugak kan nak deco blog nih! mengalahkan deco umah sendiri.. HEHE . . 
Mana nak kene main dengan koding lagi, lebih banyak salah daripada yang betul.
Kadang2 kod tuh tak ada dalam tutor tuh terpaksa cari tutor lain.
Banyak jugak iza jumpa tutor yang best2! 
Nanti iza update siapa mereka2 tuh ye.

Oke, now iza nak pergi tidow la.
Letih sangat. Bijik mata pun dah lebam! 
O_O
Aiiyoyoo! 

K lah, tata semua! Iza nak tidtow! WEE, bestnye! 
Gud nitezzz..
Basuh kaki dulu sebelom titow oke...
byeee... :p
Assalamualaikum...
** Law ada rezeki dan diberi peluang dan dapat pengetahuan lebih, iza teringin nak buat tutor. hihii.. tapi bukan sekarang sebab iza masih baru lagi dalam blog memblog nih. :)

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

0 000 ucap syg pada Cik Iza:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!