Monday, December 19, 2011

Contest | Alahai Romantiknyer KekasihKu by Emas Putih

Bila Tangan dah Gatal nak hapddett...

Wah, pagi -pagi da join contest ? huhuu . . Tapelah kan , nak tidow tak bole mata takmo lagi titow . hihii . Saje cuba nasib. Kot2 menang ke kan ? kah3! (mimpi dlm mimpi) . Nak join contest by EMAS PUTIH . Hadiah dia menarik woo ! Boleh tengok kat blog dia ye ! klik banner di bawah . . .

Tarikh tutup : 31 Jan 2012

Nama Dia : Muhammad Rahman Bin Muhammad Azahar 
Nama iza : Nur Faizah binti Ahmad Sabri. 
Tarikh hati kami bertaut : 3 March 2011
Ayat Romantik :
 
Jika itu yg ditulis oleh-Nya kau yang trcipta utkku..Jika itu CINTA yg dihulur aku yg bertuah memiliki cintamu..Jika RINDU itu yg sering mencengkam sanubarimu aku yang bertuah menjadi sebahagian drpd rindu itu..Jika KASIH itu yg sering dihati aku yg bertuah kerana sentiasa dihatimu



Kami  tiada cerita romantik dan tak sehebat couple - couple lain tapi kami ada kenangan manis . Yang sangat - sangat susah utk saya lupakan. Cinta kami bukan cinta dari mata jatuh ke hati , cinta kami juga tak sehebat org lain . Cinta kami CintaMukaBuku . (ala , macam lagu najwa latif tuh) berkenalan melalui Fb gara - gara terkomen di status kawan satu rumah sewa iza . huhuu . Dari situ bibit persahabatan kami bertukar menjadi CINTA . Dia melamar sy melalui fb . Tak tidow malam woo! Sampai pagi sebab terkejutt! HAHA . Masa tuh dekat hampir 2 bulan kami kenal tapi sy tak bagi no fon sy pd dia dan hanya berhubung melalui fb . Dari situ , dia mengatakan keseriusan dia dan bersetuju berjumpa dengan ibu dan ayah saya . Dia juga bawa saya berjumpa dengan ibu dan ayah dia . Tak hebat kan? Biasa - biasa je , Dialah Muhammad Rahman Bin Muhammad Azahar . Dia hadiah kan Teddy Bear BESAR masa bufday saya hari tuh . HEHE .  Nama dia Aishiteru , Kami panggil baby kami tu Aishy , Melambangkan cinta kami  dan lagu kapel kami, AISHITERU.

Mereka yang di tag : 


Korang join contest ini key.. bertuah korang di tag oleh cik iza.. huhuu . .
 Cukup setakat ni.. Terima Kasih.. HEHE . . . . . 

 

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

4 000 ucap syg pada Cik Iza:

hyemynameisrasyid said...

alahai~
semoga berkekalan ye., ^^

akan sediakan yg terbaik utk anda Alahai~ jemput la ye^^

♥Cik ieyza Nano♥ said...

@hyemynameisrasyid

HEHE . . . Terima kasih.. n_n

Emas Putih said...

tQ join :)

♥Cik ieyza Nano♥ said...

@Emas Putih

welkem... n_n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!