Saturday, December 10, 2011

Download | Aku bukan Tomboy!

Assalamualaikum. Selamat Pagi semua.  Awal nye iza bangun hari nih. Sebenarnya iza ada janji dengan Mr. R. huhuu. harap2lah iza yang menang! Kowang, dah tengok cerita AKU BUKAN TOMBOY? iza dah tengok dah. dengan Mr. R iza. bestt! kelakar cerita tuh. Happening, kadang2 ada jugak terselit sedih, marah dan macam - macam lagi lah. 



Hari tuh masa iza pergi tengok filem OMBAK RINDU dengan BFF iza, ada keluar iklan movie baru. Tajuknya DATIN GHAIRAH. haha. tajuk pon dah menggairahkan  mengancam, lagikan jalan cerita dia. HEHE.. Pelakon dia? Abg Aaron Aziz kita lah. yang tengah meletup - letup sekarang nih. HEHE.. tapi yang pelakon wanita iza tawu tapi tak ingat pulak siapa nama dia. hihi. Bila tayang iza tak ingat pulak, tengah bulan disember nih jugak rasanya. Apa lagi pergilah tengok.. hihi, Iza mungkin tak pergi tengok cerita tu sebab iza dapat rasa cerita tuh macam tak best je. HAHA..


Pada siapa-siapa yang belum tengok lagi cerita Aku Bukan Tomboy ni, nah iza bagi link untuk korang download. jangan malu jangan segan. Lelong - lelong. HAHA. Iza nak pergi kemas rumah la. Tata korang. Cau Sin Cii. 

** Nak download Cerita "AKU BUKAN TOMBOY"? 
                       KLIK SINI

** Dah download kan, klik sini dan sini  jugak ye. Thnkss... sayang korang! ^.^

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

2 000 ucap syg pada Cik Iza:

Muhammad Rahman said...

Best2 lawak Cintan Cintun..

♥Cik ieyza Nano♥ said...

aik? Cheif Zomba la! haha.. Pinjam kejap nak pomot..hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!