Wednesday, December 14, 2011

Masalah=Problem. Problem=Masalah ! Aptb! -.-

Bila Tangan dah Gatal nak hapddett...

Arghhh ! TensiOn ! Blog buat hal lagi ! eeeeeeeeeee ! geram , geram , geram ! Aku tak boleh nak Edit blog buat sementara waktu ! Posting boleh pulak ! haiyakk ! ke ada yang report blog aku dan tiba - tiba dia block ? ahh, sudah ! Tak mungkin ! Umm, sabar jelah ! Law korang jugak mengalami nasib yang sama. Sabor jelah ~ ! [ Penggunaan bahasa kasar iaitu AKU kerana dah terlalu GERAMMM ! ]

** Kalau tak percaya tengok bawah nih ! -.- !



Oke iza malas nak amik tawu ! Mintak - mintak lah kejap lagi elok semula ! hadeii .  Servis kurang ! better iza p tolong mak iza masak . lalalalaaa ~ ada faedahnya berbanding dok tunggu bende nih kembali ke asal . ye dak ? hahahaaa ! @_@

** siapa-siapa yang terkena dan jadi macam nih komen kat sini ye. Iza nak tengok berapa ramai yang kena ! sama-samalah kita cari jalan penyelesaiannya . Adooii.. MOOD --> Down !

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

4 000 ucap syg pada Cik Iza:

Kongsi Apa2 Aje said...

salam singgah sini.

kalau tunggu saje benda tu still ada jgk. delete history browser tu. delete cookies dan macam bagai tuh. cleaner system tu kembali. pastu restart

bukan masalah blogspot. tapi masalah cookies kita sndri. pernah kena..dah pernah cuba buat. skrg dah ok (^_^)

jom singgah duniakongsi yer..

lizera adfiqah said...

OO.Zera pon kene jugak. tapi Zera delete URL CLICK TO ENTER tU. lepas tu blog Zera dah ok.

♥Cik ieyza Nano♥ said...

@Kongsi Apa2 Aje

dah oke dah.. time kasih. InsyAllah..iza akan selalu jengah blog kamo.. n_n

♥Cik ieyza Nano♥ said...

@lizera adfiqah

dah oke dah.. hihi.. thnkss..enjoy berblogging.. ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!