Tuesday, June 28, 2011

100?? macam ta percaya!

 Yeayy! yeayy! yeayyy!! yahoooo!! hai senangnya dalam hati, law berbini dua (ekekee,,ape plak nih! kui3)

Act hari nih adalah hari yang paling bahagia wat iza.. Terharu sangat2...Sekurang2nya blog iza dikunjungi oleh mereka2, dorang hargai usaha iza berblogging even ada yang datang ke blog iza tak sampai 10sec, juz follow blog iza n blah...hahahaa..Time kasih yee... :)  ala, tu belakang kira lah kan..pada mereka yang rajin komen pada entry yang iza tulis,dok berjalan2 dalam blog iza nih berejam2...Thanksss sangat2...

Kek untuk sumer Pengirim Surat iza..jangan rebut2 taw..kita kongsi sama2 :)


Lain kali singgah selalu ye... Law korang selalu follow entry blog iza, iza pOmiss akan follow entry baru korang setiap kali korang update..ngeh3..

Lagipon iza baru merangkak2 dalam dunia berblogging nih, tak macam mereka2 yang da senior dlm blogging nih.,banyak yang iza perlu belajar..huhuu... Act iza da ada blog nih drpd tahun lepas agy 2010 tapi malap je blog iza sebab takde feel nak active blogging nih, n iza mula aktif alek 4bulan lepas...umm walaupon agak lama nak mencapai Pengirim surat sebanyak nih,tapi iza bersyukur sangat2.. n_n

jOm kita tengok siapakah insan bertuah yang mernduduki tempat ke -100 sebagai PENGIRIM SURAT iza yang paling kool skali...hihii....

Jeng, jeng, jeng.... Kita tengOk siapa yang kena! hahaha...

Tahniah kepada AFFEN AZIZ kerana anda telah menjadi follower iza yang ke -100..!! sekalung penghargaan kepada kamo n sumer kawan2 iza yang da pon follow blog iza..n kepada yang belum tuh, sudi2lah singgah kat blog iza yang usang nih... Law da alang2 sudi2 lah komen kat entry iza ye..


Law terdapat salah atau silap diharuskan untuk tegur sebab setiap manusia wat silap n kadang2 mood masa tulis entry tuh giler2 sampai ta sedar ada terbuat orang yang membacanya kecil hati dan terasa...

Sayang korang sumer! teruskan menyokong iza sebagai pemblogger yang baru n selamat berblogging untuk sumer kawan2 iza... n_n

Law ada terkasar bahasa sepanjang iza berblogging nih, terlanjur kata maaf dipinta... Maaf Zahir dan Batin Tak payah!! hahahaa... Hape pon tak boleh..hihihii...

Akhir kata....

Sarangheeee to my Chentaaa.... rindu sama kamo sangat2... Aishiteruuu!!

Law ada rezeki lebih iza nak wat Contest larh..huhuu...tapi takot ta dpt sambutan je..umm, nanti bila da sampai Pengirim Surat yang ke-500 insyAllah law takda halangan iza nak Contest...Tak mustahil kan?? lalalaaa~~ 



♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

0 000 ucap syg pada Cik Iza:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!