Wednesday, June 15, 2011

Siapa, Sesiapa,& Sesiapa2 jelah....

Assalamualaikum......

Ahahahaaaa... Salah siapa kah? Ohh, siapa tak bersalah rasanya... Terpulanglah pada sesiapa yang nak nilai siapa nih macam mana...ape siapa boleh buat? Takkk... Siapa tak boleh buat ape2 pon meyh.. Orang nak judge siapa macam mana? depends pada mereka n yang siapa tuh tahu...siapa tak salah apa2 pon pada sesiapa... Mungkin sesiapa tuh die tak sedar yang dia sudah berjanji ngn siapa, sepatutnya dia ingatlah kan... Law tak janganlah nak berajak dengan siapa yang dimaksudkan nih...Opss!! hahahaa...well, nak wat gane yee..life must go on..biasalah, siapalah siapa nih...nak dibandingkan dengan sesiapa..tapi siapa tak kisah cikit pon, hahaa...siapa tak kisah langsung ape yang sesiapa nak wat... Watlah..huhuu... Janji siapa hidup dengan tenang dirumah nih..Rumahku Syurgaku...Rumah Orang Syurga Orang tuh la kan?? wakakaa!!

Bile Cik kiah da bergosip cam ginilah jadinya...tuh la, lain kali jangan bagi Cik kiah nih bergosip! Muahahahaa!! Opsss, nih blog Cik kiah, Suka hati Cik Kiah lah nak gosip ape pon..Kome2 sume jangan nak gatai tangan ye..hahaa...Luahan hati Cik Kiah nih..hehe.. AmbOi, Cik kiah da pandai meluahkan perasaan naa!! jangan bermaen2 dengan api na..huhuu...


Ape2pon siapa taknak lah bermusuh kan, sesiapa tuh pon siapa da lama kenal..agak2 da dalam 7 tahun meyh kenal..da siapa anggap macam keluarga siapa sendiri...Law siapa ada wat salah pada sesiapa2 jelah, siapa mintak maaf ye.. Siapa tak suka hidup bermasam muke nih.. Ape yang penting siapa tak kesah langsung pon.. Siapa tahu siapa diri siapa...tapi siapa haraplah kan, law da pelawa sesiapa2 jelah, jangan dilupakan orang tuh..Mungkin sesiapa2 jelah tuh nak join sekali..kita tak tahu..nih alih2 sesiapa pergi tanpa bagitahu siapa dulu, then siapa ternampak pic sesiapa pergi padahal sesiapa tuh penah ajak siapa, mane siapa tak kecik hati..siapa ingat lagi hari tuh kata nak pergi 18hb, tapi alih2 pergi awal sebelom tuh n langsung tak bagitahu siapa..kalau sesiapa berada ditempat siapa, apa sesiapa akan rasa?? Cecite, cecite..pas tuh siapa antar chat pon tak replay n bagitahu kenapa..hah....at least explain lah kan law da rase diri tuh ada wat orang lain terkilan...

Gambar sekadar hiasan! tade kena mengena ngn perasaan siapa! Tettt!!

Adeii,,nak buat macam mana..fwen is fwen...n siapa tak penah simpan dendam pada fwen siapa.. Setiap manusia yang bergelar manusia selalu buat salah n silap..dah nama pon Manusia..tapi yang penting kemaafan..tuh la pengikat sesebuah hubungan... Tapelah, biala siapa yang hulurkan kemaafan pada sesiapa yaa...haraplah sesiapa nih sudi terima siapa nih sebagai kawan sesiapa even siapa tahu siapa tak layak berkawan ngan sesiapa2...huhuu...Maaf untuk kesekian kalinya...

Waalaikumussalam......

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

0 000 ucap syg pada Cik Iza:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!