Sunday, June 26, 2011

Contest Blog Paling Comel by Ed Faris!!

Ohayoo sumer....selamat pagi... Act tadi bukak fb iza dapat noti drpd Syah Zahari.
Iza dapat jemputan tuk jOin satu contest yang dibuat oleh Ed Faris.. so iza pon amek kesempatan nih,ala bukan susah pon syarat2 die..ngeh3... nak tengOk tak ape syarat2 nye?? jOm ikot iza.....


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN!! 
1. Mesti follow Blog Ed Faris & Blush . . . . .  DONE!
2. Contest ini bermula dari 24 Jun hingga 15 Julai . . .  Awal2 lagi iza da masuk! hahaa...

3. Penyertaan seseorang itu haruslah tidak melebihi daripada satu. Sekiranya didapati melebihi satu akan dibuang serta merta! . . . Ok,,memang Blog iza ada satu pon!! ngeh3...

4. Penyertaan terhad untuk 20 orang! So, the early bird catch the worms! . . . Tak tahu lor maseh ada pluang nak jOin nih..sebab die nak 20 0rg je..umm,,tapi cuba je! haha...

5. Blog itu mestilah secomel-comelnya, sekreatif-kreatifnya n semontel-montelnye . . .Nih pon tak tawu cukup syarat ke tak! tunggu jelah dorang nilai comel, kreatif n montel  ke tak blog iza nih,hua3...


CARA NAK MASUK CONTEST!!

1. Hantarkan link blog dan profile korang ke alamat email Ed Faris iaitu lexma009@gmail.com

2. Then post kan entry nih didalam blog korang . . . Oke, DONE!!

3. Copy Banner di atas dan letak dalam entry . . . DONE!!

4. Sila tag seorang rakan yang mempunyai Blog dan pastikan dia tahu . . 
errmmm...nak tag Miss Faten lor..huhuu...abis la ekau!!

5. Letak link entry tersebut dalam di dalam ruangan comment box Ed . . . .DONE!!

Oke, asenye sumer da oke kot..cukup syarat n menepati kehendak piawaian Ed Faris... Law korang nak jOin jugak contest nih leh kew p kew blog Mr. Ed Faris sendiri dan baca terma &syarat2 nya..okeh???

Law nak tahu hadiah2 nye,p sendiri kat blog ye..huhuu..

okee sumer..tataaaaa....

Sarangheee......
......................................................................
psssttt ::: Upenye Ed Faris nih muda lagi,form 3 agaknye! papepon tahniah kat die..da pandai berblogging n wat contest lagi..law iza dulu umor  macam nih tak kenal ape tuh blog!! hahahaa...congrate! n_n










♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

2 000 ucap syg pada Cik Iza:

Faten Ahmad said...

kenapa haku eza syg?? gggrrr!!

♥Putrieyman♥ said...

@Faten Ahmad

jgn la marah tena syg..kui3..aku tag ko tuh menandakan aku syg ko..ngeh3... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!