Sunday, June 5, 2011

* hepy mOod!! y?? *

hallooo sumerr....waaarrgghhh!!! penatnyee!! Putrieyman baru sudah kemas umah...sapu sampah, vakiumm, mop lagi, then basuh pinggan.....rajinnyee aku arinih!! hahaaa!! nak tawu x sebab ape??? sebabb....emmm.......sebab........jeng3!!

sebab my chenta nak dtg uma Putrieyman ari nih!!! horeyyyyy2!!! dapat jmpe yee...induwnyee kat yeee....saat Putrieyman tulis entri nih, die otw ke Muar...tga tidor tuh hah dlm bas..huhuu....cian yee...mesti letih smalaman sebab pagi tadi dia bgun awal tuk masak Nasi Lemak Special ngan Ayam Berempah tuk bagi Putrieyman n kuarge Putrieyman rase! hihihii... thankxxx kiuuu sayanggggg!!! i love u soooo muchh!!! wat susa kamo jee masakkan tuk sy...heee... (:

niylah cinta hati pengarang jantung Putrieyman... hee... 

Nak tawu tak sebab ape die dtg uma Putrieyman arinih??? sebabb...nak sambut besday adik Putrieyman...adik yang secong last n yang bongsu skali...kebetulan dowg lahir dalam bulan yg sama... Cuma tarikh dia je yg laen..hahaaa... yang 2nd last uh laki, lahir 10/6 n yg bongsu uh pmpuan lahir 6/6.... da alang2kan,,sambut la skali n da alang2 sambut tuh yg my parent ajak my Chenta dtg cni smbut skali...hip2!! sukeee,,sukeee,,,sukeeee.............meoow! meoww!! :P

Nanti Putrieyman masukkan pic2 kami sambut besday ye..huhuu...waaaahh,,seronoknyee!! tak sabarnyee nak jmpe my Chentaaa...sayang, i  missshhh u soo muchh!! take k taw... Aishiteruuuu... n_n....

......Lepas nih tak awu ble leh jmpe die agy..( tibe2 sedih ble terpikir sal nih!).........
 :(

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

2 000 ucap syg pada Cik Iza:

ainol akasyah said...

tayang boyfie ea..hehehe

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

♥Putrieyman♥ said...

hehehee...bkn boyfie..bakal suami dunia n akhirat..hihii... n_n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!