Wednesday, June 8, 2011

*S.E.P.A.H. ohh S.E.P.A.H*

selamat2 ya untuk kamo semua....heheee..
.aku baru pas tengok citer Maharaja Lawak Musim10 kat you tube tadi...kumpulan febret aku tuh,adeeiii....pecah usus aku gelak...hahahahahaaa.....aku mmg minat giler ngn kumpulan nih...SEMPOI + SELAMBA + INTELEKTUAL = SEPAH....wakakaaa!! tuh la senarai tertinggi kmpulan yang aku paling minat berbanding ngn yg lain2...law korg tengok kan....lawak yang dorang buat ada mesej yg tersendiri...then aku suke lawak dorang sebab mesti dorang ade selit2 kan bagai2 pantun, pepatah melayu n macam2 laaa!! dorang tak syOk sndri masa berlawak uh...& lawak dorang sangat2 bersahaja... Korang sumer sokong tak pndapat aku nih?? hehehee...

.......................................................................................

nih aku nak citer cikit sal ahli kumpulan SEPAH nih...Orang gelar Kumpulan Trio sebab dorang bertiga..hahaa..Kumpulan Sepah nih berasal daripada Kulai, Johor dan dorang telah membuktikan dorang memang Raja Lawak sebab dorang telah pon menang Raja Lawak Musim ke-3....selute la SEPAH!! i love u all...hihii... 

Antara ahli kumpulan Sepah terdiri daripada Shahmira @ Syuib ( yang paling kecik skali n sudah pon bergelar suami kepada penyanyi terkenal, Siti Sarah Raisudin..law tak silap la! hee...) & kedua ialah Mohd Nazri @ Jepp...hahaaa...( yang tinggi dan badan dia beso ckt dpd Syuib n Mamat..Die nih memang lawak..aku tengOk muke die pon da nak gelak..hehee )...n yang ketiga Mohd Noor Murad @ Mamat 
( yang paling tinggi n paling kurus skali..hahaa...ade jgk yg pngil die Panjang...law tak silap aku laa..hehee! ) Yang lagi dua orang tuh aku tak tawu la sama ade dorang da kawen atau belom..hahahaa!! hee...

Korang mesti kenal punyer! law tak kenal kan, mOh kita tengOk pic dorang...ni lah dorang! 


 Sepah = Juara Raja Lawan Musim ke-3

jap, aku kompius..Amir ke tuh?? hahahaa! opss, im soryy!! wakakaa!!

 Tetap bersama smpai bila2..itu janji mereka...n_n

 Jepp, Syuib n Mamat

 Sepah buat persembahan masa Maharaja Lawak!! 
Tajuknye - Rewanggg....

 Majlis pernikahan Syuib ( Sepah) & Siti Sarah Raisuddin

Trio = Sepah...

hah,,da kenal kn?? hehee...now aku nak senaraikan sumer persembahan yang dowg lakonkan masa kat Maharaja Lawak... Terbaekkkkk!!! Sepah tak penah kecewakan peminat2nye!!! 

jOm..kita tonton bersama.. Sebelom tuh, Credit thnkz to Mr. Youtube..hehee...aku pnjam video nih ye...Opsss!, im soryyy!! wakakaaa..... :p



Sepah - Minggu 1 ( Maharaja Lawak Musim 1 )


Sepah - Minggu 2 ( Maharaja Lawak Musim 1 )


Sepah - Minggu 3 ( Maharaja Lawak Musim 1 )
- Minggu Musical Comedy-


Sepah - Minggu 4 ( Maharaja Lawak Musim 1 )


Sepah - Minggu 5 ( Maharaja Lawak Musim 1 )


Sepah - Minggu 6 ( Maharaja Lawak Musim 1 )


Sepah - Minggu 7 ( Maharaja Lawak Musim 1 )
- Minggu Silent Comedy-


Sepah - Minggu 8 ( Maharaja Lawak Musim 1 )


Sepah - Minggu 9 ( Maharaja Lawak Musim 1 )
- bersama Pak Tam..hee...-


Sepah - Minggu 10 ( Maharaja Lawak Musim 1 )


Tuh, aku da senaraikan semua Minggu lakonan Sepah di Maharaja Lawak....aku memang minat giler ngn lawak dorang...bersahaja...huhuu...

Aku doakan dorang menang Maharaja Lawak Musim Pertama nih...tapi saingan dowg raamai iaitu Jambu & Jozan..Dorang pon hebat jgk! Pendek kate sumernye memamg hebat2 belaka lah!! hahaa...Ape yang penting dorang bersaing secara sihat.... huhu.. Adat pertandingan biasalah, ada yang menang n ada yang kalah... 

Apepon kepada Abang2 Sepah,, CAIYOOKkkk!!! Gambatedayoo!!
i love it...hahaa....
n yang pasti.....
SEPAH TAK PERNAH MENGECEWAKAN PEMINATNYA.....( Bak kata Ahmad Idham) wakakaaa!!! Opsss!! im Sorryyy!!! ;p

Peacee yoee!! 


_____________________________________________________________


Dalam Maharaja Lawak korang minat sape??  Cecite...Cecite... n_n 

Aku harap korang sumer suka ngn entri aku nih..oke....tataaaa.... ^^"


Khas tuk sume peminat2 SEPAH termasuk aku!! wakakaaa!! =.="

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

2 000 ucap syg pada Cik Iza:

Hidayah Shukor said...

Sya pun minat giler kt Sepah..
Sepah x pernah hampakan sya sebagai peminat mereka..hehe
Mari ramai-2 undi sepah supaya jadi maharaja lawak.
Vote 4 sepah! hehe
Peace yoe!

[amboi panjangnya komen,hehe]

♥Putrieyman♥ said...

@Hidayah Shukor

yea! tau tape..sepah ta penah kecewakan kita sbgai pminatnye..huhu..mudah2han dowg menang maharaja lawak musim1 nih..Aminn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!