Saturday, June 25, 2011

2 dalam 1,haha....

Salam korang sumer..hee...selamat malam..n bakal selamat pagi!! hah da pagi dah pon,now mase iza tulis entry nih jam dah menunjukkan pukul 12.01a.m. so da pagi lah kan?? hehee... Ummm...arinih dengan rasminya iza tulis entry baru setelah penat berhempas pulas edit blog n berbagai2 la..hahaa...penat sgt2... Act nak edit sikit je,tambah "Background Title kat Sidebar" tuh, alih2 sumer setting lari...ce korang tengok Sidebar iza mana ade iza usik ape2, letak background ke ape ke,takde kan?? hahaa...serik la syg uitt...adeii laaa...disebabkan bende tuh iza terpaksa RESET  Blog iza balik kepada seasal2nya n mula edit bermula daripada -zero n akhirnya berjaya siap jugak dalam masa satu hari dengan duduk depan laptop nih lebih kurang...ermmm...6jam jugak kot....hehee... Biasalah, iza tak mahir sangat bab2 komputer nih... (:

Oke,act iza nak ucap beribu2 time kasih kat seorang gadis comei nih..nak tawu tak nape?? hee...sebab die da bersusah payah watkan iza doodle..huhuu..korang mesti tak penah dapat doodle free kan?? hihii...tuh yang terharu sesangat2 tuh.. iza ada wat jugak doodle nih tapi tak comei pon..waaaaaa tangan tak de berseni..mana nak lukis cecantik nih..hehee..jom tengok...

.

.

.

.

.

.

.



okeh..nih die doodle tuh..comei kan?? hee... tengs sangat2 kat ShagComot sebab sudi watkan iza doodle yang comei nih... n_n

Hahh,,lagi satu hari nih hari paling bahagia tuk iza..nak tawu nape?? wee... SEPAH menang MaharajaLawak Musim1 nih..lalalalalaaa~~~ iza WAJIB download video ML uh, nak tengok performance sepah... cayalah sepah!! iza memang dah agak dowang akan menang!!! sungguh ku da sangka!! hehee...nak tengok betapa fanatiknye iza kat sepah...tengok entry nih..huhuu...mmg khas tuk sepah! Seandainya law dorang leh bacakan...huhuu... Klik Sini ... iza memang minat giler giler dekat sepah..huhuu..sayang sepah sangat2..!!!

hehehe....anyway..tahniah sepah!! Good jOb bro!!  teruskan usaha anda untuk jadi pelawak no 1 negara!! bukan negara je..malah dorang mampu jadi pelawak yang internationale..hihihiii... ^.^  Senang hati lah si Jepp & mamat, tak payah pk wit tuk kawen..huhuu..agak nye pasnih kua biter tup2 dorang nak mendirikan masjid! ngeh3...n tahniah jugak untuk si Syuib aka DAFI...Siti Sarah kan mengandung, rezeki anak mungkin..Alhamdulillah...:) Tapi iza memeng tak boleh blah..tak abis2 dafi dripada 1st episod sampai akhir, Dafi, Dafi, Dafi...Dan akhirnya Dafi muncul..! sebagai kekasih gelap si Mah,isteri kepada jepp dalam part muzikal comedy! yeahh!! mmg baek punyer!!  hahahaa...

Love u SEPAH!! u're the best!! Iza memang minat giler dengan sepah..Harap2 dapat jumpe dengan Sepah 1 hari nanti..lalalaa~~


Nanti iza update key video sal Maharaja Lawak minggu Akhir nih!! tunggu taw...kita tengOk sama2 sambil makan cekedis oke..hahaaa... ;0


tataa sumer...Doakan yang terbaek tuh Sepah k!!

...................................................................

Sarangheee.....



♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

0 000 ucap syg pada Cik Iza:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!