Sunday, June 19, 2011

_syg mereka!!_

 lalaa~~ act harini hari gembira wat iza..nak tawu tak naper? umm...hari ini kan Hari Bapa! tapi iza da wish kat ayah iza 3 hari lepas dah..hehehe.... (:
Ummm...walaupon entry nih terlalu lambat untuk iza tujukan pada ayah tercinta..tapi tak mengapalah kan..hari2 kan hari bapa..tapi harinih spesel ckt..huhuuu....

nak kenal tak dgn ayah iza yang tercinta?? weee....

.

.

.

.

.

.

segak bergaya right?? huhu...

Itulah ayah iza...diberi nama Ahmad Sabri...Act,ayah iza nih polis..huhuu (bangga kejap jadi anak polis! Tettt!!!) ekekee...da lame dah..dekat 24taun jgk lor sebelum abang iza lahir lagi...ayah iza org perak,mak pon same...tapi pas dpt polis terus bertukar ke johor...kire bukan musafir dah,seba dekat 20taun jgk lah duduk johor.. iza sejak lahir bukak je mata tengok da ade kat johor! Anak jati johor meyh...hahaa... (time2 nih baru nak ngaku! ngeh3!)

Ayah iza nih kool je,sporting,pastu suke wat lawak...tapi law die marah,iza awal2 lagi da tunduk muke..tak berani tengOk muke die tengah marah..takot..hihiii...dulu kecik2 iza nakal,selalu jugak la kena rotan dgn ayah...kena piat tinge, kena cubit...tapi bila da besar nih takde dah..huhuu...iza plak jadi segan dgn ayah sebab masa kecik2 dulu iza selalu wat ayah marah..lalalaa~~~

Apepon!! Ayah iza memang terbaek didunia! Dad, u're so kool!! i love u soo muchhh!!!! thnks for being a great dad for me n our family!!! kemanalah kami sekeluarga law takda ayah...sebab tuh iza syg sgt2 kat ayh!! Mmmmmuuuaaahhhh!!!

Tak lupa untuk my mom, time kasih jugak! sebab mak baek sgt2...mak kool..mak memahami anak2 mak...n mak memamg terbekkkkk lahh!! tiada bandingan dengan yg lain dlm dunia nih!! n time kasih sebab tak penah jemu memasak makanan yang sedap2 n lazat2 untuk anak2 mak setiap ari...heee.... (:

Doa kami adik beradik n doa iza semuga Mak n Ayah bahagia hingga ke akhir hayat!!! Amin...n semuga diberi kesihatan yang baek,panjang umor n sentiasa dimurahkan rezki...sayang mak dgn ayh!!! mmmuuuaaaahhhhh!!!

tuk ayah ku,

SELAMAT HARI BAPA!!!!!!
^.^


psstt:: pic mak iza tak boleh tunjuk..law nak tengok tunggu hari ibu taun depan!! hehee...


yang penting??


SETIAP HARI ADALAH HARI ISTIMEWA UNTUK IBU BAPA KITA!!!


..........................................................................



♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

2 000 ucap syg pada Cik Iza:

hyemynameisrasyid said...

yezza.,berbakti kepada ibubapa kita selagi masih berkemampuan.,^^

♥Putrieyman♥ said...

@hyemynameisrasyid

hehee...betol2...:09 sentiasa berbakti pada mereka yang melahir n membesarkan kita... :01

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!