Thursday, June 23, 2011

tak pernah jemuu!!

fuhhh...legaa...penat meyhhh!! iza baru siap buat header baru tuk blog iza nih..hihii...iza nih asik2 header baru kan?? cam takde keje laen je kan..umm..Act ada org ckp header iza cam budak tecik..yelah...ngan katon2..hahaa...tapi nak buat macam mana da iza minat katon uh..hahaa...

nak tengOk koleksi header iza yang penah iza wat??? jOm...flashback...!!!

Nih yang 1st skali iza wat... Klik Sini ...ada macam budak2 kan? hahaa..lukisan yang tak matang langsung..pastu iza tak edit sndri juz copy template yg ada kat Picnic then edit..hahaa.. Oke tuh 1st try, nih plak 2nd try wat header Klik Sini hehee...bertemakan tah pape..iza edit guna photoshop n photoscape...agak poyos ckt...hik3...then nih plak 3rd try iza wat header Klik Sini ..oke tema die StrawberryShortCake.. Act iza minat sangat2 dengan katon uh.. Comeiii,Kiutt n paling penting dia warna pink..hihii... (;

Oke skang iza nak tnjuk plak header terbaru iza hasil jari2 iza dan buah2 akal n idea fikiran iza..ngeh3..nih dia...tengOk bawah...huhuu...

.

.

.

.

.

.

.

tuh la header baru iza..hee...

oke tak? sila komen yea!

tenggssss sumerr!!

..........................................................

saranghee!!


oke tak? law ye sila tekan butang LIKE dibawah yea!! hihii...
^.^

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

0 000 ucap syg pada Cik Iza:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!