Wednesday, June 8, 2011

*kegilaan+keexcited-an+keriangan!!*

Heheheeee....nape aku suke sangat2 nih?? hahaha.....act aku da berjaye try wat doodle aku sndrii....bangga kejap! wakakaa!! tettt!! =.="

Aku wat doodle nih ngn my lovely sis..adik aku lerr!! aku wat, die komplen..bulatan kecik la, senget la..tuh la ni lah..tak padan ngn kecik..komplen nye mengalahkan owg besau!! hahaa...tapi syukur lah kan,adik aku ade tuk mengkomplen mane yg tak betol..law tade ye, aku wat syok sndri lak..hahaa..ikot suke aty aku jew...kan? kan? kan?

Sebelom tuh, credit thankz to Cik_Zetty !! aku tertarik nak wat doodle nih pon sebab aku ternampak entri die..wakakaa...tertarik lak diri nak cube wat...hahaa...ilmu di kongsi bersama, ye tak Cik_Zetty?? huhuu...

jOm2...kita tengok hasil jari aku wat doodle tak seberape nih n hasil bebelan adik aku yang sgt2 bernas nih...hihii...


.......


............


.................


......................

tadaaaaaaaaaaaaa.....!!! nilah die....


yippy! yippy!! n_n

Nampak excited kan?? hahaaa.... Sebenornye nih mengambarkan perasaan aku masa wat doodle nih! excited gilerr meyhh!! ta penah cubee...tapi aku ade la tokok tambah ckt2 kan supaye nampak kelainan ckt...hehee... kOwang suke tak?? ape pndapat kowang?? erzzz......???

Tapi aku rase sangat2 berpuas hati la sebab aku berjaya hasilkan doodle yang tak seberapa nih! tapi kadang2  nampak comeiii lak...hihii...comei kan?? haha!! ( masuk lif angkat sndri lak ) wakakaa!!

Oppsss!! da abis kew???  Lom lagi...ade lagi...nih aku na tnjuk lagi satu doodle aku...khas tuk adik aku yang tersayang..warna....lakaran, gaye sume hasil buah pikiran die..huhuu...tiba2 kegilaan + keexcited-an + keriangan datang = maka terciptalah ini...jOm kite terjahhh!! waaacaa!!!! 


- Macam adik aku lagi kreatif dpd aku wlupon usia die baru cecah 6 taon- 
hahahaaa!!!!


Aku ikOt je sume yang die suh wat... Awan laa...pokok bunge laa...tuh la, nilah...law tak ikOt die majOk..hahhaaa....adik aku niyh! Manjeww sangat2!! hik3!

law korg rase klakar jgn la gelak..malu aku t..hehee...bole gelak tapi pOmiss gelak dalam aty je key! hahahaa....!!! agak poyOss!! wekk... ;p

okee....now, time tuk aku merehatkan mata ulak....tapi aku ade one wishes aw...aku berharap sangat2 dapat wat doodle sndri tapi version laki yang tengah maen gitar!!! ape macam?? hahaa!! berangan tinggi melangit! tapiiiiiii...ade tapi taw! aku akan cube wat...hehee...insyAllah...law ilham tuk wat tuh datang! dun wury yea!! wakakaa!!! gelak sakan la kowang!! hahahhahaaaaa....!! 

jOm2 titoww!!! 

ZzZzZzZzZzZzzzzzzzz....nitezzzz.....

..ade tempahan?? hahaa...sila hubungi Mael Lambung (MaharajaLawak) ditalian 0123456789..
( langsung tade kena mengena!!! hahahaaa....adOiiyaiii....!! )

- - - - - - - - -  Hape pon tak bolehhh...!!!!!!!!!!  ^^" - - - - - - 



Nota mata ::: kowg nilai la sndri key! erzzz...aku tak awu nak komen ape kat pic nih!! hahaaa... (:

n very2 thnkz to Mr. AZMEER AHMAD SHAHRUDDIN sebab jadi rujukan tuk aku blaja ckt2 wat doodle nih!! waahhh,,thnkzzz!!! wat la byk2 agy..i will foloe u! hehee... poyOss!! n_n

♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

4 000 ucap syg pada Cik Iza:

AL AZRUL said...

cantik sgt....mcm mna la sya nak bleh jdi kreatif jgk mcm ni....haishh....:-))

♥Putrieyman♥ said...

hehehee....time kasih..byk lagi sy kne blaja..huhuu..sonok berblog nih..eh kamo try la jgk..biasenye laki nih lagi kreatif taw...peace!! n_n

Eichikatsu said...

Cantik beb doodle tu!
Siap buat sendiri tu yang nk respect ni.

Ni contoh Panda Doodle! yang da siap di buat oleh Azmeer.

♥Putrieyman♥ said...

hehee...im juz trying..tak awu lak jadi...huhuu..nyway,thnkz...
u taknak try wat? hee...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!