Monday, June 20, 2011

Selamat Tinggal kawan!!


Mowninkk sumer...wahh,pagi yang indah.. dengan langit yang cerah n angin yang sepoi2 bahase..hehee... Act hari nih iza nak share somtink ngn korang sumer...malam tadi masa iza tengah denga radio era kat blog iza nih, tibe2 dj era tuh putarkan satu lagu duet...tapi iza tak awu la nih lagu baru or iza yang ketinggalan zaman..ngeh3!! mule2 iza ingt sapelah yang nyanyi kan.. lirik lagu die sedih... Act da banyak kali iza dengar lagu nih kat radio juz tak tawu suara siapa yang merdu n kool yang nyanyi...setelah di siasat, dikaji di selidik rupenya lagu nih gabungan suara Dina Nadzir & Zizan Raja Lawak!  

  Gandingan yang mantap! Berkesan! lagu nih sgt2 best!!!


tajuk lagu tuh??? 


SELAMAT TINGGAL

Tak percaya cakap iza lagu nih best??? ce korang dengar..nah tengOk vidoe nih...


Amacam?? iza suka rap Zizan tuh....hehee..sedap jugak suara Zizan nih....best2..tapi part Dina pon best jgk...
Iza terhibur dengar lagu nih.... Tajuk lagu nih macam sedih tapi bile dengar rancak...so tak la terlalu memdayu2..hehee..best...Tak hafal lirik?? Nak karOk sambil dengar lagu nih? 
Nih iza bagi lirik dia..KarOk la korang puas2....hahahaaaa...iza baru lepas karOk lagu nih! Siap da hafal da pon lirik nye..baru bape jam...huhuu...

Lirik Lagu Selamat Tinggal Zizan & Dina 
Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Ok
Dah memang
Bukan mudah untuk ku menerima hakikat
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat
Apa yang ku harapkan
Kasih sayang yang suci murni
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi
Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori
Jangan jangan lepaskan genggamanku ini
Hidupku hanya bermakna jika kau di sini

Mana janji
Mana erti
Kenapa gembiraku kini menjadi sepi
Musnah segala apa yang ku impikan
Tetapi ku tetap tabah
Kerana Tuhan yang menentukan

Kau tetap pergi apakan daya
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya
Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal

Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini

Tiada ertinya kau tinggalkan aku
Sedangkan teramat ku mengasihi dirimu
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui
Sayang bukalah fikiranmu kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu di sisi
Hanya kau seorang yang pernah aku kasihi

Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa semua ini
Kenapa semua ini
Mengapa semua ini
Jika aku yang kau cinta
Mengapa semua ini

Kenapa semua jadi begini
Kenapa mengapa
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini

Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)

Walau ku pergi sayangku (usah pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal

Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)

Walau ku pergi sayangku (jangan pergi)
Dalam jiwaku ini
Kaulah cintaku yang kekal
Selamat tinggal

Kau cintaku yang kekal
Selamat tingga
l

Oke..da dengar kan? nak DOWNLOAD lak?? Klik link sini...



Oke...dah?? dengar la...

Law dah download tuh ringan2kanlah jari korang tuk klik PAGES FB iza key!! kOrang memang terbaekkkk!!!

Thankzzzzz..... Sayang kOrang sumerrr...hihiiii... n_n

.......................................................




♥ Menarik? Like dan tinggalkan komen oke! tq ♥

2 000 ucap syg pada Cik Iza:

Hans said...

lagu ni dah lama dah
tapi memang 1st ku dengar seronok gila
sedap dan liriknya best

Juvana Episod 9

♥Putrieyman♥ said...

@Hans

hehehe...tahu tape kan...wee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_Jgn Lupe Klik!_

!♥2010, kini dan Selamanya! Hak Milik Cik Chomeieyza♥!